Sayfa 884/996 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. bİR DE STOP OLMADAN işlem yapanlara soru...!!!
    viopta SİZİN ZARARINIZ PEŞİNEN ÇEKİLMİYOR MU KARDEŞLER ...varsa öyle bir aracı kurum bende geçeyim zamanında tüm zarar teminattan düşülüp gel tamam la diye aranırdı da ondan sordum ...gelmiş burda stopsuz işlem yaptığını küçümseyerek paylaşım yapanlara itafen..!!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

şu grafiğe bakınız ben buraya yazdım yazalı adam shorttan kazandığını iddia ediyor vs..!!!
    HEMDE STOP OLMADAN MALUM TAYFALAR SİZİ..!!!
    DEMO HESAP..!
    Çarpılacan yine çarpılacan tikkat et valla )..

3. viopta sadece benmi farkediyorum günü nerdeyse aynı yerde kapatsa bile gün içi puan marjı 5000 e yaklaşıyor artık bütün short long muhabbetti tamamen çöp farkına varan varmı
    eskiden böyle değildi
    yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Sen bir türlü çözemedin yada beynin tek yerde sabit kalmış artık herneyse....Ben ne şort ne longçu topluyorum sen gibi...Hiç duydunmu senin gibi şuraya buraya gidecez kavramı benden.Sadece pozundan başka birşey konuşmasını bilmeyen birisin sürekli pozunda pozun....Anladı herkez artık muhtemelen ezberledi şortsun...Ben gün için degiştiririm pozumu nesini yazıp çizelim....viop anlık olan birşey buraya yazsan o kademeler alır başını başka yere gider kimseyede yaramaz zaten...
    bize de longcu toplatıyor sanıyor İDRAK YOLU ENFEKSİYONU..AKSİ KONUŞAN KİM VARSA BİR KUTPA SOKULMUŞ BURDA MAALESEF..!!ADAM SHORT YAZMAYA KORKAR OLMUŞ VS O HALE GELDİK..!!

5. şort olanlara düşman olunca kağıtlarınız primlenmiyor. onla onun ilgisi yok yani

6.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    viopta sadece benmi farkediyorum günü nerdeyse aynı yerde kapatsa bile gün içi puan marjı 5000 e yaklaşıyor artık bütün short long muhabbetti tamamen çöp farkına varan varmı
    eskiden böyle değildi
    hocam bunu diyorum 5dk atıp duruyorum bakın stop olmadan soktuğumun viobunda nasıl poz taşıyacaksınız..puan önemli değil biriktiren adam için her yöne çifte ızdırap...bilmeyenlerde bildiğini sananlara hayranlık uyandırıyorlar..!!!cehalet en güzel şeymiş onu anladım..!! NASIL BAŞARIYORLAR BİLEN YEŞİLLENDİRSİN HAVA RÜZGARLI..!!!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    bİR DE STOP OLMADAN işlem yapanlara soru...!!!
    viopta SİZİN ZARARINIZ PEŞİNEN ÇEKİLMİYOR MU KARDEŞLER ...varsa öyle bir aracı kurum bende geçeyim zamanında tüm zarar teminattan düşülüp gel tamam la diye aranırdı da ondan sordum ...gelmiş burda stopsuz işlem yaptığını küçümseyerek paylaşım yapanlara itafen..!!
    çekiliyor.
    zarar ediyorsun.
    ama bekliyorsun..
    ama kimseyi küçümsemiyorum.
    aksine ben küçümseniyorum

8. onu bunu boşverin de dolara pis çakıyorlar...
    bu borsanın düşeceği yok gibi

Sayfa 884/996 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •