usdtry görüntü saatlikte biraz daha netleşti gibi 3,4990 aşağı geçilmedikçe 3,59 hedefli güzel bir TOBO mevcut sağ omuzu dün 3,5430-3,5150 düşüşüyle yaptı.
![]()
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
sepet kur tobo
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
İki tobo'muz hazır giderek kısalan hedefi bekliyoruz...
Kimine göre TOBO'yu değik aylardır GODOT'yu beklemekteyiz aslında.
Dolar bu.
Bu temelde birçoğumuzun işi zaten beklemek.
Al-satçı çok az aramızda.
Teknikçiler günün olaylarının etkisini hiç dikkate almazlar analizlerinde.
Doğal olarak.
Benim gibi makrocular (ya da konuya tepeden bakanlar diyelim), asıl tepkiyi iç ya da dış olaylara bağlamaktalar.
Günümüzün önemli dış olayı KATAR...
Peki KATAR, dolar kurunu etkileyebilecek önemli bir anlaşmazlık mı?
KATAR bir sivilce başı.
Ama çok kaşırsanız büyüyebilir.
Umulmadık büyüklükte kargaşa yaratabilir.
Belki olaya adını veren ülke küçük ama tüm büyüklerin bir şekilde ilgisi var konuyla.
Ancak şimdilik tepki son derece küçük kaldı.
Bugün Hürriyet'te bir köşe yazarı Katar olayını irdelerken "asıl hedef Erdoğan mı?" mealinde bir yazı yazmış.
Erdoğan artık, 15 sene öncesi gibi bir bilinmez değil.
Hemen herkes biliyor niyetini, hedefini, amacını...
Böyle bir dünyada, hala Türkiye'de meydanlarda elinin 4 parmağını açarak yaptığı hareketin RABIA (müslüman kardeşlere destek ve sempati) değil, "tek millet tek devlet tek din tek bayrak" olduğunu düşünen var mı acaba?
Son düzenleme : BORA YAŞAR; 07-06-2017 saat: 11:12.
Zarrabı yedekte bekletiyorlar senaryoya katabilirler.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Bora hocam şuan ne AB nin nede ABD nin ikinci bir kuzey koreye tahammülleri yok ve bizim ülke son 1 yılda kuzey koreyide geçmiş durumda.
Bademlerin derdi ülke kalkınsın falan filan geçin, bu bademlerin tek ama tek derdi cebini doldurmak amaç bu kadar basit aslında ve adamlarda doyum noktası diye birşey yok. Daha geçen yandaş, yalama sanatçı çeçelinin 12 milyon dolarlık evi çıktı millet şaşırdı kaldı, ulan bu adam epi topu bir kaç belediye konserine gider nasıl aldı bu evi diye bir soru işareti oluştu, sonrası malum tabiki. Bunları tv de, orda burda öven kim varsa paraya boğuyorlar. fetto davasında ortaya çıktı, TV lerde çıkıp bunları öven öğretim görevlilerine vakıflardan 100bin TL maaş sağlandığı v.b. işte.
Dere bitince ortalık karışacak da işte o derenin şimdilerde kaynağı katardan geliyordu orası kesilince ilk vuruşu yapar birileri.
Yer İmleri