şaka bi yana ayıları kim sakladıysa salsın artık.
Bitirmeden öldürmeden süründürmeden döndügünü hiç görmedim, olaki yanlış yöne girmeye gör, ters yöne girdinmi bir kere üstünden ne kadar tır mır varsa hepsi geçip dümdüz yapıyor...Ondan siz siz olun bir an önce yön neresi olursa olsun ters yönden kurtulmaya bakın...
2. hata o döner sen dönersin derken bir bakmışsın oradada vermişsin 1 o kadar.En güzeli ara verip izlemek irdelemek güzel zamanı kollamak.Göreceksin ki burada girseydim gene beni biçecekmiş diyeceksin...Burada her yerden hoplayan zıplayan deil, dogru yerde girip çıkan para kazanır.Zamanında hataları peşin ödedik parasıyla.
140.800 e geldk kağıtlar halen gitmiyor.... millet rekor görüyor ama hisse sahipleri isyanlarda...bu işte bir ince iş var.. tren gaztesi ned diyor![]()
10 yıldır yükseliyor dow 7000 den 30.000 bine yani 7 milyon şey oldu 30 milyon şey bide bizimkine çevirsen 120 milyon TL paraya bak be amerigan boersasına yatırım yap bak keyfine ne uğraşıyon onla bunla
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Şu imzanı gördükçe dolar 9.99 mu acaba ne kaçırdık diyorum :D Selçuk abeyi falan dinleyip sakın iş yapma ha adam 2 sene geriden geliyor viopta batırır zaten kendide söylüyor sakın kaldıraçlı işlem açmayın benim dediklerimle diyor olsaydı ben açar zengin olurduma getiriyor :D
Yer İmleri