Hocam adam yazdı geride... 9.8 üstünde güçlü.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam siz bizim sisteme niye inanmıyorsunuz.. Ben onu anlamadım.. Herkes şahit.. Verilen sistem noktaları çalışıyor.. Hani farklı bir durum mu var açısından mı soruyorsunuz bilemedim..
Ben buraya kopuş ları ciddi değerleri yazıyorum.. Bir nevi backtest..
Çünkü bu spotta emtia da ciddi ise yarıyor SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
The ters indikatör. Son fiyat bükücü. Her dediğinin tersi çıkan adam. En son tahminleri: dolar 16 olacak, konut fiyatları çakılacak, araba fiyatları yükselecek, borsa 80 bin olacak, eur/usd 1.08 olacak. Altin ons fiyatı 2200 olacak. Şaka gibi ilk okul çocuğuna rast gele tahmin yap deseler en az ikisinde doğru tahminde bulunur.
garanti 7 olması demek krizdir.bunu temellendirmek lazım.endeksin 1000 altı olmasıdır.dolardaki olası yükselişi de hesaba katarsak (kriz olacaksa),endeksin dolar bazında yeni dip yapması demektir(2009 dan beri)..bunu öngörecek ne var..itirazım buna.teknik an itibariyle olumlu.kehanet yoksa; kim ne biliyor kimsenin bilmediği şeyi...
benim hedefim orta vadede 1570-1600 bıst ve 15-16 garanti..orayı görürse,trent yukarı bile olsa satarım.an itibariyle problem yok..ama piyasa canlıdır,her an değişebilir.itirazım kehanete..trent kırılırsa ben de tek lot kalmayacağı gibi 100 endeks kontrat short çalışır.aynı kademeden ,tek seferde...
bunu da poz. aldıktan sonra isteyene yapıştırırım.
asla koşullanmam,fiyat döndüğü anda ben de dönerim..babamın holdingi olsa bile endeks dönünce hisseyi satarım.ama an itibariyle endekste 400 puanlık düşüşü öngören bir gelişme var mı?..garanti 7 demek endeks 1000 demektir.
sıkılşma maksimun.koşullanma hata.kimseye buradan yeni hisse al demekte hata sat demekte hata..önce endeks önemli.
Yer İmleri