Sayfa 978/996 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Birşey bilen varsa
    Repulse
    Şu dowa bakın
    Sn. Koç,

2018 endekslerin grafiklerine bakın.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dolar MOKOKO FORMASYONU...
    sayın abka elinizde garanti var galiba kaca cıkmasını bekliyorsunuz bari onuda yazın 7 bekleyen nasıl yazan şahıs varsa sizde yazan kaca cıkmasını bekliyorsanız ytd

Birşey bilen varsa
    Repulse
    Şu dowa bakın
    Merhaba KOÇ,
    Bir şey bilmiyorum ama gördüğüm bir şey var, onu da dün yazdım. 1999 Şubat.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Hocam adam yazdı geride... 9.8 üstünde güçlü..
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    sayın abka elinizde garanti var galiba kaca cıkmasını bekliyorsunuz bari onuda yazın 7 bekleyen nasıl yazan şahıs varsa sizde yazan kaca cıkmasını bekliyorsanız ytd
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hocam adam yazdı geride... 9.8 üstünde güçlü..

elinde olup olmadıgını ve kaca cıkmasını bekledigini yazdım 10 üstünde eyer elinde varsa kaca kadar elinde tutmasını bekler ytd

6. Hocam siz bizim sisteme niye inanmıyorsunuz.. Ben onu anlamadım.. Herkes şahit.. Verilen sistem noktaları çalışıyor.. Hani farklı bir durum mu var açısından mı soruyorsunuz bilemedim..
    Ben buraya kopuş ları ciddi değerleri yazıyorum.. Bir nevi backtest..
    Çünkü bu spotta emtia da ciddi ise yarıyor
    Birşey bilen varsa
    Repulse
    Şu dowa bakın

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dolar 7.90 iken ,REEL KUR ENDEKSİ AÇIKLANDI.

bu endekse göre en büyük devulasyona göre bile ucuz tl. vardı (1994 ün altına inmişiz).tamam hesaplaması farklı olsa bile bir sonuçtur.asla dolar almam dedim.

eylülde MB fazi artırmayınca(dangalak karar) 8.55 gördük.o fiyattan alan arkadaşlar vardı..hatta belgeyi buraya yapıştırdılar.

derken durum ortada.

borsa ile doların ayrıştığı zamanlar olur. vadeli-pozisyonlanma vs..reel döviz endeksi kanımca şimdi biraz yükselmiştir ama hala diplerde.

reel kur endeksindeki tarihi uç noktalarda ters poz. almak lazım.(alım veya satım bazında- short değil)..

short yapan 2018 agustosu unutmasın..

bir de bir yorumcu var web de ..birazda muhalif duygularla dolar 12 olacak gazı veriyordu..selçuk muydu neydi...
    The ters indikatör. Son fiyat bükücü. Her dediğinin tersi çıkan adam. En son tahminleri: dolar 16 olacak, konut fiyatları çakılacak, araba fiyatları yükselecek, borsa 80 bin olacak, eur/usd 1.08 olacak. Altin ons fiyatı 2200 olacak. Şaka gibi ilk okul çocuğuna rast gele tahmin yap deseler en az ikisinde doğru tahminde bulunur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    garanti 7 olması demek krizdir.bunu temellendirmek lazım.endeksin 1000 altı olmasıdır.dolardaki olası yükselişi de hesaba katarsak (kriz olacaksa),endeksin dolar bazında yeni dip yapması demektir(2009 dan beri)..bunu öngörecek ne var..itirazım buna.teknik an itibariyle olumlu.kehanet yoksa; kim ne biliyor kimsenin bilmediği şeyi...

benim hedefim orta vadede 1570-1600 bıst ve 15-16 garanti..orayı görürse,trent yukarı bile olsa satarım.an itibariyle problem yok..ama piyasa canlıdır,her an değişebilir.itirazım kehanete..trent kırılırsa ben de tek lot kalmayacağı gibi 100 endeks kontrat short çalışır.aynı kademeden ,tek seferde...

bunu da poz. aldıktan sonra isteyene yapıştırırım.

asla koşullanmam,fiyat döndüğü anda ben de dönerim..babamın holdingi olsa bile endeks dönünce hisseyi satarım.ama an itibariyle endekste 400 puanlık düşüşü öngören bir gelişme var mı?..garanti 7 demek endeks 1000 demektir.

sıkılşma maksimun.koşullanma hata.kimseye buradan yeni hisse al demekte hata sat demekte hata..önce endeks önemli.

Sayfa 978/996 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •