Sayfa 191/996 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla o maçta hakem vardı ,hakem görmedi mevcut hukuka göre maradona haksız değildi,oyunu kuralına göre oynamadı denemez.Kural hatası yoktu ,kuralı uygulamakla görevli hakemin hatası vardı bu maradonayı bağlamaz.O maçın özelliği ve anlamı düşünülürse ben maradonaya yerden göğe kadar hak vermiştim.Ne yani senin ülkenin burnunun dibindeki adaya ingiltere dünyanın öbür ucundan sahip çıkacak,sonra gelecek donanmasıyla senin canına okuyacak,bunlar fairplaye uyacak ama senin elle golün uymayacak öyle mi.E ingiltere donanmasının gücünü zorla nasıl arjantine dayattıysa maradona da tilkiliğinin bedelini shıltona ödetti.Maalesef dünya öyle bir yer değil,ben hep maradonanın yanındaydım,o elle golü atmasaydı ingiltere dünya kupasından arjantini eleseydi garipler bir de futboldan dayak yeselerdi çok üzülürdüm.
    Aynen katılıyorum hocam, ayrıca o maç boyunca (ve hatta turnuva boyunca) Maradona'ya yapılan faulleri hakem hakkıyla kartla cezalandırabilseydi İngilizler maçı kaç kişi tamamlardı bilemem...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. 3 -4 yıl önce dolar 3-4 TL iken ülkeye dolar bozdurup faize yatıran aldığı faiz ile ülkeye koyduğu parayi çıkarabilmis mi. Habertürk de Abdurrahman Yıldırım yazısını okumuştum bu konu ile alakalı. Adamlar %15 zarar etmiş. Bize şimdi gelse gelse kumarbaz japon teyzeler gelir.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum hocam, ayrıca o maç boyunca (ve hatta turnuva boyunca) Maradona'ya yapılan faulleri hakem hakkıyla kartla cezalandırabilseydi İngilizler maçı kaç kişi tamamlardı bilemem...
    Dr,Beyim, bende aynen katiliyorum.

Diego, Pele'den de Messi'den de ustun bir yetenekti, bence.

Futbol hayati boyunca, onlardan en az 3 kat fazla dayak yemistir, eminim.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    3 -4 yıl önce dolar 3-4 TL iken ülkeye dolar bozdurup faize yatıran aldığı faiz ile ülkeye koyduğu parayi çıkarabilmis mi. Habertürk de Abdurrahman Yıldırım yazısını okumuştum bu konu ile alakalı. Adamlar %15 zarar etmiş. Bize şimdi gelse gelse kumarbaz japon teyzeler gelir.
    Artik onlar da gelmez bir daha.

Japon Hanimlar, enflasyona, faiz dusus ve yukselislerine aldiris etmez, ama seffaflik yoksa bir dolar koymaz.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla o maçta hakem vardı ,hakem görmedi mevcut hukuka göre maradona haksız değildi,oyunu kuralına göre oynamadı denemez.Kural hatası yoktu ,kuralı uygulamakla görevli hakemin hatası vardı bu maradonayı bağlamaz.O maçın özelliği ve anlamı düşünülürse ben maradonaya yerden göğe kadar hak vermiştim.Ne yani senin ülkenin burnunun dibindeki adaya ingiltere dünyanın öbür ucundan sahip çıkacak,sonra gelecek donanmasıyla senin canına okuyacak,bunlar fairplaye uyacak ama senin elle golün uymayacak öyle mi.E ingiltere donanmasının gücünü zorla nasıl arjantine dayattıysa maradona da tilkiliğinin bedelini shıltona ödetti.Maalesef dünya öyle bir yer değil,ben hep maradonanın yanındaydım,o elle golü atmasaydı ingiltere dünya kupasından arjantini eleseydi garipler bir de futboldan dayak yeselerdi çok üzülürdüm.
    İyide sorun burada diyorum zaten, maradona elini kullandığını biliyor mu ? O noktada bitti
    Hamza yerlikaya o diplomanın durumunu biliyor mu bitti. Tüm dünya bilmese bile senin bilmen yeter zaten. Hayatta bir eşiği geçmişsin demektir.

Bugünlerde o eşiği geçen çok insan var. Hepsi kendilerine mazeretler üreterek vicdanlarını temizlemeye çalışıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İyide sorun burada diyorum zaten, maradona elini kullandığını biliyor mu ? O noktada bitti
    Hamza yerlikaya o diplomanın durumunu biliyor mu bitti. Tüm dünya bilmese bile senin bilmen yeter zaten. Hayatta bir eşiği geçmişsin demektir.

Bugünlerde o eşiği geçen çok insan var. Hepsi kendilerine mazeretler üreterek vicdanlarını temizlemeye çalışıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Savaştasın mertçe savaşmak mı gerekir,yani meydan savaşına çıkıp güçlünün kazanması mı doğru,yoksa ajanlarınla düşmanın zayıf yönlerini bulup onu pusuya düşürüp yenmek mi doğru.Sizce hangisi doğru.Ama yenilenin malı mülkü gidecek,karısı kızı esir düşecek,canı gidecek bunları göz önüne alarak cevap verin.Maçın kuralı ne ,gol atmak,maradona golü attı mı attı,gol usulüne uygun mu değil mi kim karar verecek,hakem ,hakem ne dedi gol usulüne uygun,e maradona nın bunda suçu ne.Her şey adil olsa haklısınız derdim,yani arjantin brezilya maçında aynı şeyi yapsa maradonaya kızardım,ama ingiltere maçında yaptığı için hiç ama hiç kızmadım,adil olmayan eşkiya bir ülkeye kendince ceza kesti maradona iyi de yaptı.Hamza yerlikayanın yaptığı ahlaksızlıkla kıyası bile olmaz.

7. Aşı yalan oldu,çarşı karışacak

Maçın yarısında maradona yapılan fauller nedeniyle yerdeydi,hakem kimseye kırmızı kart gösterdi mi,göstermedi,peki göstermemesi doğrumuydu değildi,ama göstermedi.Maradona kaç kere gole doğru giderken ayağına tekme atıldı,yere düştü oyun kuralalrına uygun dendi,kırmızı kart da gösterilmeden maça devam edildi,bunlar fairplayi bozmadı da maradona nın eli mi bozdu.Yok valla hala o golü attığı için ben seviniyorum.İngiltere boyunun ölçüsünü aldı çok da iyi oldu.

Sayfa 191/996 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •