Sayfa 44/1001 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop - XXIX

Mehmet Sevki Guest
    Küresel güçler trene nasıl bindirir...

yeni icat çıkmış mutasyon virüs treni

rayın üzerinde biri ters yöne yürüyor o benim

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Değişmedim geçen cumadan beri topikte herhangi bir dalaşma yok doğru mu ama bugun sen yine başlatıyorsun Yönetim gelip neden diye sorar yapma bunları bulaşma millete , bak hafta sonu yoktun neden çünkü piyasadan tereddütlerin vardı ama biz burada idik , ne zaman eksi gördün gelip laf atmalar yaptın bumu senin adamlığın bu yüzden bu muhabbetleri bırak bak aşağıda cuma attığım msj koyuyorum TEKNİK olarak hoşuma gitti dediğim tahta var demişim işte ASELSN ben cuma tahta yazmadım taki senin bu muhabbetlerine kadar , kimse ne olduğunu bilmiyorsun , oyun tarzını bilmiyorsun bu yüzden sallarken gülünç duruma düşme.
    kolay gelsin
    Biz senin neler diyip diyemediğini tek tek biliyoruz.. Dikkatli ve dürüst okuyucuyuz.

Ama haftasonu tereddüt mereddüt yalanın yine a$ikâr.. Buranın kara sineklerinin buralara zararları..

Onunçün ya düzgün yaz yada bu duruma düş. Zaten sana fazla bu ba$lık.. Kesin bilgi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,761
    Blog Entries
    6
    ohaa abi ya bu nasıl bi şey.

Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Küresel güçler trene nasıl bindirir...

yeni icat çıkmış mutasyon virüs treni

rayın üzerinde biri ters yöne yürüyor o benim

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Mehmet Sevki Guest
    sensör bayım trenden bağıyor nasıl geçirdik diye ahahahaah

gel trene diyor gelmem diyorum olsun böyle batalım birazda

Dipten yüzde 1e yakın geri aldı bu pala,dow eccük eksi, NasdaK futurlar da artıda ama avrupa yüzde ikiler civarı eksi, ilginç bir gün sonu olabülü
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

beş.yüz.yedi
    @e507
    ·
    Dec 19
    Pazartesi S&P500'e girecek $TSLA gün boyunca düştükten sonra, kapanış dakikasında %10 yukarıdan 70 milyon lot blok emirlerle satın alındı. Endeks fonlarının bu zorunlu alımlarının Pztsi de devam etmesi bekleniyor. Endeksçilik de zor iş; Marsa gitse peşinden gitmek zorundasın Smiling face with open mouth and smiling eyes
    Image

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Biz senin neler diyip diyemediğini tek tek biliyoruz.. Dikkatli ve dürüst okuyucuyuz.

Ama haftasonu tereddüt mereddüt yalanın yine a$ikâr.. Buranın kara sineklerinin buralara zararları..

Onunçün ya düzgün yaz yada bu duruma düş. Zaten sana fazla bu ba$lık.. Kesin bilgi..
    Beni ne dediğimi anlayan bir beyin yok sende sendeki beyin sadece senin pozisyonunun karşısında olanlara karşı hırlaman ,
    Hırlıyorsun sonra gelen cvp lara göre sn medvig koşuyorsun , bazen bu kadar kıvrak olduğunda bayan olduğunu düşünüyorum her tarafın oynuyor bu yüzden adam ol diyorum ama oda oda uzak hala tartışmak için farklı elbiseler giyiyorsun topikte sana bu saatten sonra ışıltılı elbiseler gider BAŞLIĞIN KAVURMACI GÜZELİ

Sayfa 44/1001 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •