Küresel güçler trene nasıl bindirir...
yeni icat çıkmış mutasyon virüs treni
rayın üzerinde biri ters yöne yürüyor o benim
![]()
Biz senin neler diyip diyemediğini tek tek biliyoruz.. Dikkatli ve dürüst okuyucuyuz.
Ama haftasonu tereddüt mereddüt yalanın yine a$ikâr.. Buranın kara sineklerinin buralara zararları..
Onunçün ya düzgün yaz yada bu duruma düş. Zaten sana fazla bu ba$lık.. Kesin bilgi..
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
sensör bayım trenden bağıyor nasıl geçirdik diye ahahahaah
gel trene diyor gelmem diyorum olsun böyle batalım birazda![]()
Dipten yüzde 1e yakın geri aldı bu pala,dow eccük eksi, NasdaK futurlar da artıda ama avrupa yüzde ikiler civarı eksi, ilginç bir gün sonu olabülü
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
beş.yüz.yedi
@e507
·
Dec 19
Pazartesi S&P500'e girecek $TSLA gün boyunca düştükten sonra, kapanış dakikasında %10 yukarıdan 70 milyon lot blok emirlerle satın alındı. Endeks fonlarının bu zorunlu alımlarının Pztsi de devam etmesi bekleniyor. Endeksçilik de zor iş; Marsa gitse peşinden gitmek zorundasın Smiling face with open mouth and smiling eyes
Image
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Beni ne dediğimi anlayan bir beyin yok sende sendeki beyin sadece senin pozisyonunun karşısında olanlara karşı hırlaman ,
Hırlıyorsun sonra gelen cvp lara göre sn medvig koşuyorsun , bazen bu kadar kıvrak olduğunda bayan olduğunu düşünüyorum her tarafın oynuyor bu yüzden adam ol diyorum ama oda oda uzak hala tartışmak için farklı elbiseler giyiyorsun topikte sana bu saatten sonra ışıltılı elbiseler gider BAŞLIĞIN KAVURMACI GÜZELİ
Yer İmleri