Sayfa 210/996 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Velhasıl cehalet mutluluktur, keşke hepimiz cahil kalsaydık.
    N'aber? bak, bende dert yok, tasa yok
    Mutluyum artık, bi' beynim yok
    Dikmişim ekrana gözlerimi
    Başka da bir ihtiyacım yok

Manga grubunun dünyanın sonuna doğmuşum şarkı sözleri böyle başlıyor.

Ne güzel söylemiş sair.

Töbe töbe... Tam domuz aşısı yaptırmam deyordum, şimdi de alkollüsü çıktı başımıza, aşı olmanın helal bir yolu yok arkadaşlar, künaha girmemek için yaptırmayın alayı haram bu aşıların.

Ben için de alkol var deye, öksürük şurubu dahi içmem.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. zati alaman aşısı palı diye bahane için fırsat arıyorduk bulduk işte çin aşısı mis gibin domuzda yok alkolde zaten alkol olamazda olsa merdiven altı rakı yapar satarlar olsa olsa yarasa fare neyim vardır içinde o olacak o kadar bedeva sirke baldan tatlıdır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

DSÖ, yeni tip koronavirüsün yeni varyantının "ciddi hastalık veya ölüme" neden olduğuna dair kanıt olmadığını duyurdu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence bizdeki üretim daha ucuz.Asgari ücret çinde 350 dolarmış,bizde hele belli olsun da bakalım asgari ücret kaç dolar olacak.Çinin mal satacağı her yere ulaşım lojistik açısından bizim memlekette üretim yapılırsa daha kolay olur.E çinliler yatırım yapacağız deseler bizimkiler zibilyon tane avantaj sunarlar adamlara ,artık çinde üretim aslında onlar için çok da hesaplı olmayabilir.
    Çin'den 50 milyon dolar yatırım almak için bizimkiler kırk takla atmıştır, binbir türlü teşvik, vergi kolaylıkları sağlamıştır.

Bunun yanında ise son 10 yılda bir kişinin durup dururken kendi kendine çıkardığı Suriye meselesi için en az 150 milyar dolar para harcanmıştır ve harcanmaya devam ediliyordur bu ülkede...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Töbe töbe... Tam domuz aşısı yaptırmam deyordum, şimdi de alkollüsü çıktı başımıza, aşı olmanın helal bir yolu yok arkadaşlar, künaha girmemek için yaptırmayın alayı haram bu aşıların.

Ben için de alkol var deye, öksürük şurubu dahi içmem.
    He he, biz de inandik..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    He he, biz de inandik..
    Niye inanmıceniz, yalan borcum mu var?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 210/996 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız