Sayfa 109/1001 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Formasyonunu tamamladı, gademeli şorta uygun artık. uzun vadede düşüyor 7 lere cıkıyor 10 üstüne grafikisine bakınca büüüle bikaç tur olmuş
    Aynen devam eder bu

2. 156.400 den 5/10 cort oldum aktiften. stop 157.575... perşembe bakarım ... bol şans herkese...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

3.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Aynen devam eder bu
    Keyfimizden mi alırken yarımkebce alıyoruz, formasyonu nu tamamlasın diye uğraştık.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Şimdi hop aşağı oldu yine
    ondan sonra millet laf edince kızıyorsun vadeli saatlik alda,günlük zaten 11 kasımdan beri alda (1510 altı kapanışlarda sat verme ihtimali yüksek),şimdi hop aşağı nasıl oldu??????

5. Onun kafa değişik hocam boşver...

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    ondan sonra millet laf edince kızıyorsun vadeli saatlik alda,günlük zaten 11 kasımdan beri alda (1510 altı kapanışlarda sat verme ihtimali yüksek),şimdi hop aşağı nasıl oldu??????

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Seyret anlarsın.

7.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Seyret anlarsın.
    sındı da sındı yani,bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp ...........

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ben söyleyeceğimi söyleyip grafiği verip çekildim kenara. Şu anda bu zayıflayan göstergelerin en sonunda bizi götürdüğü realizasyon şimdilik. Bu zayıflamayı gördüğüm için fasulyeden short açmıştım. Pazar masrafı çıktı, kapattım. Grafta verdiğim üstteki 3 göstergenin 3 ü de negatife geçerse (yani mavi kırmızıyı aşağı keserse) bu kez kalıcı ve kalın short açarım ve hedef en az 12-13 bin puanlık (120-130 yani) bir düşüş olur. Ama şu anda böyle bir durum yok.

Batı cephesinde değişen bir şey yok.

Sn BABO ile birlikte 20 küsur yıldır takip ettiğim Üstad Sn İzmirli_hoca'nın grafiğini eklemeden geçmeyeyim.

Günaydın KOÇ,
    Bu konuda aynı düşüncede değilim seninle. Sadece hareketli ortalamalara bile baksan en az 1 ay içinde çok ciddi bir aşağı hareket olma olasılığının çok çok küçük olduğunu görürsün. Küçük boyutlu realizasyonlar olabilir ancak.

i

Sayfa 109/1001 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •