Sayfa 142/1001 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Viop - XXIX

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tren giderken şort açılmaz abi, delilik bizimkisi ya tutar ya tutmaz.
    kafayı aşa bükmeden tren dönmeden şort açılmaz. kuzu kuralı
    Puhahahahahaha anlatsana heyecanlı oluyor asdasasdas

2.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Zorlu Holding, 2,2 milyon TL nominal tutarlı Vestel Elektronik hissesi sattı - KAP

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Zorlu Holding açıklaması aşağıda bulunuyor:

"18/12/2020 - 18/12/2020 tarihinde VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 19,82 - 19,82 TL fiyat aralığından 0
    TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 2.200.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca
    gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 18/12/2020
    tarihi itibariyle %66,95 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür"

https://www.kap.org.tr/Bildirim/893968
    https://www.google.com/search?q=KAP%...hrome&ie=UTF-8

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tren giderken şort açılmaz abi, delilik bizimkisi ya tutar ya tutmaz.
    kafayı aşa bükmeden tren dönmeden şort açılmaz. kuzu kuralı
    Aynen öyle dönüyor gibi yapar gene yukarı alır, şort işi zorludur çünkü gerçek çöküşler öyle her dakka olmaz olsaydı herkez parayı çuvalla götürürdü.İllaki şort deneyecez burası viop tek yön yok ama çok ısrar etmemekte fayda var belli bir yerde stop olup kaçmak çogu zaman en güzeli.Adama dahada daha da yokmu demenin mantıgı yok ....

4. Conses bayım 1571 civarı vurduk vurmayada devan

Mehmet Sevki Guest
    Endeks 142,000 vakvak eksi yanıyor abi ben böyle bişey işitmedim diyecem çıldıracak paragöz puhahahaha

6.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Puhahahahahaha anlatsana heyecanlı oluyor asdasasdas
    Diğer bir kural ise, rallide her düşüş alım fırsatıdır
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Endeks 142,000 vakvak eksi yanıyor abi ben böyle bişey işitmedim diyecem çıldıracak paragöz puhahahaha
    Ralli bitecek senin vakvak halen vak vak vak diye diye....Şöyle bilemedik bir altın yumurtlayan inek falan almayı bilseydik işte nerden bilecen bizde ucundan tırtıklamaya çalışıyoruz....

8.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Bazı şirketler de bedelli sermaye artışına gidiyorlar.
    Bunlara da örnek vereceğim.

ytd
    KAP: AKSGY [ ] AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/894315 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

Yönetim Kurulumuzca,

° Şirketimiz Esas Sözleşmesinin 8. maddesinin vermiş olduğu yetkiye istinaden, Şirketimizin özkaynak yapısının güçlendirilmesi amacıyla, Şirketimizin 1.000.000.000,00-TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 554.699.850 TL'den 250.300.150 TL nakden artırılarak 805.000.000 TL'ye çıkartılmasına,

° Mevcut ortakların rüçhan haklarında bir kısıtlama yapılmamasına,

° Sermaye artırımında ihraç edilecek paylar ile ilgili olmak üzere; (A) Grubu paylar karşılığında (A) Grubu, (B) Grubu paylar karşılığında (B) Grubu pay çıkartılmasına,

° Nakden artırılan 250.300.150,00-TL sermayeyi temsil edecek payların 11.303.380,59-TL nominal değerli kısmının A grubu nama yazılı, 238.996.769,41-TL nominal değerli kısmının B grubu hamiline yazılı olarak ihraç edilmesine,

° Sermaye artırımında ihraç edilecek (A) Grubu payların "borsada işlem görmeyen" nitelikte, (B) Grubu payların "borsada işlem gören" nitelikte oluşturulmasına,

° Yeni pay alma hakkının kullanılmasında 1 TL nominal değerli bir payın rüçhan hakkı kullanım fiyatının 1 TL olarak belirlenmesine,

° Yeni pay alma haklarının kullanım süresinin 15 gün olarak tespit edilmesine, yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların 3 (Üç) işgünü süreyle Borsa İstanbul A.Ş. (BİAŞ)'de nominal bedelin altında olmamak kaydıyla halka arz edilmesine,

° Sermaye artırımı nedeniyle şirket ortaklarına Sermaye Piyasası Kurulu'nun kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri ve Merkezi Kayıt Kurulu A.Ş.' nin Genel Mektupları çerçevesinde kaydi pay olarak dağıtılmasına ve yeni pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,

° Sermaye artırımı işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'nun Pay Tebliği (VII - 128.1) kapsamında gerekli bilgi ve belgelerin hazırlanarak Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmesine,

° Sermaye artırımı işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla gerekli başvuruların yapılması, izinlerin alınması ve işlemlerin ifa ve ikmali için Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., T.C. Ticaret Bakanlığı ve ilgili diğer tüm resmi kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli her türlü işlemlerin yapılması hususunda Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür İhsan Gökşin Durusoy ile Şirketin Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Naile Banuhan Yürükoğlu' na yetki verilmesine,

karar verilmiştir.

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Sayfa 142/1001 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •