Sayfa 231/996 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Abicim aslan sütü kendini ispatlamış. SGK bildirelim kapsama alsın. Ötv kaldırılsın muhtaçlara reçete ile verilsin.
    bazı ağız gargaralarında bile az miktarda alkol olmasına rağmen virüse karşı etkili olduğu iddiası var..

Konu neyim yok ahali Feney maçı seyrediyor, ben de biraz belgesel seyredeyim.

Barmak basılacak bir şey olursa haber verin, barmaklarız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Saat 9'dan sonra, önleyici tedaviye başlarım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Loner Hocam,

GRN'e 2.02 oldu.

Maaliyet 0.47 cad. idi.
    helal olsun hocam 6-7 ayda parayı 5e katlamışsın.Ben burda 3-4 yıl uğraşıyorum o kadarı için.

5.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    helal olsun hocam 6-7 ayda parayı 5e katlamışsın.Ben burda 3-4 yıl uğraşıyorum o kadarı için.
    Sagolun Hocam.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Benim aşı filan derdim yok, önümde 60-70 milyonluk sıra var nasıl olsa.

Yazıldığı gibi 20-25 milyon maskeyi dağıtamayanlar, 7.5 milyon 65 yaş üstünü evde naaa... aşılayabilirler.
    Bende Karpal tünel sendromu var hipotansiyon var boyun fıtığıda alerjik rinit var üç dört kronik olur mu bu ilk ikiye girer miyiz .

Sonuçta hepsi ömür boyu devam ediyor hastalık olarak

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bende Karpal tünel sendromu var hipotansiyon var boyun fıtığıda alerjik rinit var üç dört kronik olur mu bu ilk ikiye girer miyiz .

tünel hastalığı nedir bilemem hipertansiyon gireilir yada bir başka hastalıkla örneğin kalple etkileşimi olması gerekebilir.
    bende şeker tansiyon ve kalp damarlarında tıkanıklık var şeker ve tansiyon kalbi sıkıntıya soktuğundan direk kronik rahatsızlığa giriyor hem şeker hem tansiyon
    bir halt olacağı yok.

8. Mümkünse aşıyı erken olmamaya çalışın. Faz3 aşamasını tamamlayan aşı yok. mRNA aşısı olduktan sonra ölme ihtimaliniz %2.7. Yan etkileri belirsiz. Zaman gösterecek. Erkekseniz kuşunuz bir daha kalkmayabilir, Kadınsanız bir daha doğuramayabilirsiniz.

Bu sebeple aşı olayında en davranan büyük hata yapmış olabilir.

Bırakın acil edenlerde aşıları denesinler, ölen ölsün sakat kalan kalsın. Sonra öğrendikleri ile 1-2 sene sonra aşının zararsız olan halini üretirler. Arkadan gelen gruba girerek aşının Faz4 aşamasını geçtikten sonra aşımızı rahatça oluruz.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Sayfa 231/996 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •