Hocam iyi aksamlar siz pekgy icin sert yukari gidecek dedikten sonra bedelli aciklamasi ile tavan geldi dun giremedim kismet olmadi simdide treni kacirdik mi acaba pekgy icin son gorusunuz nedir
Hocam iyi aksamlar siz pekgy icin sert yukari gidecek dedikten sonra bedelli aciklamasi ile tavan geldi dun giremedim kismet olmadi simdide treni kacirdik mi acaba pekgy icin son gorusunuz nedir
Çelik hocam,
Pekgy ve Bryat tahminen nerelere gider? Marshall da yola çıkmaya karar verirse o nereye gidebilir?
biliyorum, bu tarz durumlarda birşey söylemek zordur lakin sizin görüşünüz benim için önemli.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar hocam
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim, orta-uzun vade bekleyemiyorum işte[emoji846]
RMX1921 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iş yerinden cıkmadan telefondan yazdım erkenci sayılmam soruları cıraklar neden cevaplamıyor sadece esma hnm bir soru cevaplamış
tıre bana uyuzluğuna hareket etmiyor afyon dersen boşuna numara yapıyor gruplar girdi hisseye telegram ve watsap grupları onlarıda bu gün döktü izleyelim bakalım en fazla seneye gider dert etmiyorum şunun şurasında seneye ne kaldı![]()
Çelik hocam yıllık hisseye adese girmezmi, kanayan kolu kesip yoluna gy olarak devam edecek 2021 yılı hisselerinden olabilir
Aleyküm Selâm. Celik hocam sadece bir soru vardı onuda Esma hanım cevapladı.
Yer İmleri