..Günlük ve haftalık takası paylaşacak bir arkadaşa şimdiden tşk ederim.
..Günlük ve haftalık takası paylaşacak bir arkadaşa şimdiden tşk ederim.
Teşekkürler çok al sat yaptim gerek bu hissede gerek baskalarinda 20 üstüne atınca al sati bıraktım sosyal medyada çok grafik var hepsi hikaye alcar x 0.5 / 6 bu korelasyon a gelmeden 1 lot alamaz 6 yılımın karşılığını almalıyım alcar 370 alo sen kimi kandırıyorsun alcar i 156 satmıştım biraz pişmanlık var ama olsun geridekini geçip korelasyon sağlanınca telafi edeceğimi ümit ediyorum Allah utandırmasın oku attık hedefe varmazsa yay utansın diyeceklerim bu kadar
Şunuda Ayhan Yavrucuk a itafen yazayım içimde kalmasin Alo hani NTV canlı yayında ne dediydin Türkiye cds leri yüksek yatırım ortamı yok mülteci sorunu var işsizlik sorunu var doğu Akdeniz sorunu var idlib Suriye sorunu var ABD yaptırım sorunu var dedin bunlar varken hisselerinden kimse yükseliş beklemesin geri alım yaptık kızgın tava cos dedin evet bu sorunlar var ve bu sorunların hiçbiri gördüğünüz gibi çözülmedi Alo şimdi sormazlar mi adama bunlara rağmen alcar nasıl 370 oldu algyo bu fiyatta Alo sesim geliyormu neyse daha fazla yazmak istemiyorum yükselişine bile sevinemedigim hisse kurtulursam borsanın yakınından gecmicem hepsi çirkef...
https://www.yatirimkredi.com/bist100...imlari-liste-1
kendi işimizi kendimiz hallettik ilgili linkte takas verileri var.
Yer İmleri