Sayfa 370/1003 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Fiba ile tekrar konuştum. Durum Sn. Myfinans'ın dediği gibi., eski fonları alıp satmak gerekecek. Bu arada bahsedilen zaman aralığı içinde alınan fonların (23.12-31.03) , bir daha hiç stopajları olmayacak.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. RBH de son iki gündür performans düşüşü var. Dün %0,14 idi. Bugün %0,0611 getirmiş. RBH 'nin de sonu MPS gibi mi olacak acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    RBH de son iki gündür performans düşüşü var. Dün %0,14 idi. Bugün %0,0611 getirmiş. RBH 'nin de sonu MPS gibi mi olacak acaba?
    Biri çıkacak biri düşecek sonuçta yıllık getirileri birbirine yakın olur gibime geliyor...
    kaldı ki mps yıllık yüzde 90 na yakın getirmiş.
    böyle son dost başına

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İş bankası dün aldığım ppfleri sattım halen stopaj kesiyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Fiba ile tekrar konuştum. Durum Sn. Myfinans'ın dediği gibi., eski fonları alıp satmak gerekecek. Bu arada bahsedilen zaman aralığı içinde alınan fonların (23.12-31.03) , bir daha hiç stopajları olmayacak.
    Merhaba üstad, konuyu bir kamu bankasının vergi bölümüne yani konunun direk muhatabına mail ile ilettim. Cevap gelirse paylaşırım zira çok kafa karşıklığı yarattı bu durum.

Birde müsadenizle konu dışı birşey sormak istiyorum uzmanlık alanınız olduğu için. Viop xu030 tarafında TEB'in uzun kontratları ciddi arttırmasını nasıl yorumluyorsunuz? Dün +14.000 ile toplamda 133.000'e ulaşmış.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Saf_sata Yazıyı Oku
    Merhaba üstad, konuyu bir kamu bankasının vergi bölümüne yani konunun direk muhatabına mail ile ilettim. Cevap gelirse paylaşırım zira çok kafa karşıklığı yarattı bu durum.

Birde müsadenizle konu dışı birşey sormak istiyorum uzmanlık alanınız olduğu için. Viop xu030 tarafında TEB'in uzun kontratları ciddi arttırmasını nasıl yorumluyorsunuz? Dün +14.000 ile toplamda 133.000'e ulaşmış.
    Ben sattım bütün filleri, yarın da ppz'ye çevireceğim, artık ne olursa olsun, hem bahane oldu. ppz bir tık daha iyi.

TEB geçen sene coronadan önce de yogun uzundaydı. Hemen hemen hiç birini çıkamayıp çok yoğun zarar yazdı. 2-3 senedir viop long tarafını sürekli domine ediyor. Ancak viop takası pratikte pekte ipucu veren bir şey değil bence.Ben 12 -13 yıldır bununla ilgili bir işaret görmedim. Ne düşünürseniz bazen oluyor, bazen olmuyor. Yazı -tura gibi.
    Yabancıların long, yerlilerin short oldugu zamanda çöktüğüne de şahit oldum. Toplu değil, dağınık tarafa ( milletin ky dediği tarafa ) 25 bin puan gittiğine de şahit oldum. Sadece yukarı beklenti ile değil, hedge vs. maksatlı da olaiblir.
    2007 krizinden önce efg istanbul vardı hep uzun tarafında . long kontratların %90'ı hep onlardaydı. Ama spot 58 bin 22 bine düştü elindekilerle birlikte.
    Yani ben şahsen, takasın anlamlı bir ipucu verdiğine şahit olmadım. Ne düşünürseniz %50 tutuyor, tutan akılda kalıyor, algıda seçicilik oluyor. Deustche, citi, merryl gibi kurumların hepsinin short olduğu dönemde yukarı ralliler de gördüm.
    Benim kendi yazdığım onlarca sistem var, biraz meraklı olduğum için, 5 dakikalık mumlarla onlarla trade ediyorum açıkçası. piyasa ne derse, ne yöne giderse o yöne gidiyorum. Hiç beklentisiz, tahminsiz. Ne haber, ne takas vs. bakmıyorum. Zaten en uzun pozisyonum bir bucuk saat sürüyor. Hiç bir geceye pozla girmiyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Fiba ile tekrar konuştum. Durum Sn. Myfinans'ın dediği gibi., eski fonları alıp satmak gerekecek. Bu arada bahsedilen zaman aralığı içinde alınan fonların (23.12-31.03) , bir daha hiç stopajları olmayacak.
    Ben "bahsedilen zaman aralığı içinde alınan fonların (23.12-31.03) , bir daha hiç stopajları olmayacak." görüşüne katılmıyorum. Burada ciddi bir karışıklık var. Fonların mevduat ve bono gibi vadeleri yok. Fiyatları günlük belirleniyor. Bu sebeple sadece bahsedilen aralıkta stopaj muafiyeti olabileceğini düşünüyorum. Yetkililerden bu konuda ek bir açıklamaya ihtiyaç var.

8. süresiz olması normal çünkü faiz düştüğü zaman kimse sonsuza kadar ppf de kalmayacaktır.

Sayfa 370/1003 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •