Sayfa 201/1001 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    en kolay ve ballı manipülasyon devlet şirketlerinde yapılıyor...yıllarca kalkınma bankasında yandaş tayfa kumar masası kurdu...daha yeni piyasaya açık kısım arttırılacak..%1 altındaydı halka açık kısım.

ileride yönetim değişince, bu borsa manipülasyonları çok gündem olur..en azından çarpılan paralara el konulur.

gübreye gelecek olursak, rezervin hepsi çıkarılacak, hepsi gübrenin olacak kabulü var...burada devletin payı var, çıkarma maliyeti, finansmanı vs var...ayrıca o altın 2 yılda değil, 10 yılda ancak çıkarılır..kolay değil o işler...dün neredeyse tüm kanallar ortak yayın yaptı..devlet eliyle maniplasyon dememin sebebi bu.
    Dediğiniz gibi devlet eliyle manipülasyon, bu doğalgaz haberleri gelmeden etkilenen şirketlerin kimler tarafından toplandığı da araştırılmalı,ayrıca gübre ilk altını 2 yıl sonra çıkarmaya başlayacak, hepsini ne kadar yılda çıkarır bilinmez,
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

2. selamun aleyküm kazancınız dami olsun

ENDEKS teknik olacak çok sıkıştı sözü ne ifade ediyor?

Teknik olarak sıkışmak;
    Yükselen trend ve tepelerden çekilen düşen çizginin birbirine yaklaşması ve fiyatın ikisi arasında olması olabilir mi ?.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün tebrik edemedim arada kaynadı unuttum. Şık bir hareketti,cesaretinden dolayı tebrikler, rallide şorttan 1000 puan, temiz iş
    tşk ederim ,acemi şansı

Bugünkü sıkışmanın sebebi ppk olabilir mi?

5.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi devlet eliyle manipülasyon, bu doğalgaz haberleri gelmeden etkilenen şirketlerin kimler tarafından toplandığı da araştırılmalı,ayrıca gübre ilk altını 2 yıl sonra çıkarmaya başlayacak, hepsini ne kadar yılda çıkarır bilinmez,
    GUBRF ını 2 tl den beri kimin topladığı biliniyor zaten..
    Araştıracak bişi yok..
    Adam 2 tl den 20 tl ye kadar göstere göstere aldı..
    Hatta yüzde 100 kredili olarak aldı..

6. 1475 verdim ayarı bizim jetonlari aldıkça azıyor namussuz ama 1 boluk cepheye sürdük bakalım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Tesadüf mü bilmiyorum, 20 kontrat attım yani çok değil, alır almaz kudurdu köpek hemen 300 puan yukarı çekti neden çünkü robotsan hop alacak paranı oracıkta.

vay noğmıssız vay.

Halka arz endeksi son bir yılda nerdeyse 4 katına çıkmış, ben şirket sahibi olsam aracı kurum beni değerlemede kazıklıyor diye düşünürüm ,bu ne la ?açılan 3 5 tavan çekiyor maşallah

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1575 den bi dene şort siftahını yabtık bakalım
    Flat, hiç hoşuma gitmiyor bu sıkışıklık.. biraz türübünden izleyek bari
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 201/1001 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz