Sayfa 271/1001 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Ben tersini savunuyorum/yapıyorum,güncelde PEŞİN alıp VADELEİ satmak daha karlı.
    Para şahindir avını bulur,nakit paranın değerli olduğu dönemdeyiz,dahada önemli olacak,bu piyasalar tam avlanma zamanıdır.

ytd
    Değişik alanlarda değişik stratejilerin olması normal.

Biri dünya kağıt sektörü falancaların elindedir demişti. Orada hangi stratejiyi uygularsan uygula oranın kontrolündesindir en sonununda sana red edemeyeceğin bir teklif yaparlar ve başka konuya yöneltirler. Aslında sahipsiz bir konu bulmak zor, kendin yeni bir konu icat edersen ve yeni girişi de kaparsan dünyada (en) zengin olursun ama duvardan ses geldi dünyanın en zengini olma kapısı kapatılmış.

Bu arada borç para ile hisse senedi alıp vadelide daha yükseğe satmak benim dediğim stratejiye uyuyor gibi, ona çok bakan olduğu için nadir fırsat çıkıyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Değişik alanlarda değişik stratejilerin olması normal.

Biri dünya kağıt sektörü falancaların elindedir demişti. Orada hangi stratejiyi uygularsan uygula oranın kontrolündesindir en sonununda sana red edemeyeceğin bir teklif yaparlar ve başka konuya yöneltirler. Aslında sahipsiz bir konu bulmak zor, kendin yeni bir konu icat edersen ve yeni girişi de kaparsan dünyada (en) zengin olursun ama duvardan ses geldi dünyanın en zengini olma kapısı kapatılmış.
    Tüketimi hızlı olan ürün ve hizmetlerin(finans gibi) çoğunluğu yahudi ve arap görünümlü yahudi iş inasanlarının tekelindedir,bunu kırmak güncelde mümkün değildir,onlarla iş birliği yapmak makul olanıdır.

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Tüketimi hızlı olan ürün ve hizmetlerin(finans gibi) çoğunluğu yahudi ve arap görünümlü yahudi iş inasanlarının tekelindedir,bunu kırmak güncelde mümkün değildir,onlarla iş birliği yapmak makul olanıdır.

YTD
    Evet bütüncül düşünülmeyen bütün stratejiler bir miktar riskli.
    Ben işini iyi, dürüst ve rekabetçi yapanları severim. Bir dakika sanki bu söz...

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evet bütüncül düşünülmeyen bütün stratejiler bir miktar riskli.
    Ben işini iyi, dürüst ve rekabetçi yapanları severim. Bir dakika sanki bu söz...
    Rekabet denince bazen yanlış anlaşılıyor.
    Ürünün kaliteli,fiyatın makul,hizmetin iyi ise başaralı olmamak mümkün değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Rekabet denince bazen yanlış anlaşılıyor.
    Ürünün kaliteli,fiyatın makul,hizmetin iyi ise başaralı olmamak mümkün değildir.
    Ayrıca öz sermayen yeterli olmalı,tefeci faizlerine katlanılmamalı,kredi alan değil,kredi veren olunmalı.
    Mümkünse markalaşmalıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Ayrıca öz sermayen yeterli olmalı,tefeci faizlerine katlanılmamalı,kredi alan değil,kredi veren olunmalı.
    Bu da bir strateji.

Öte yandan "karşıt güçe" de saygı duyuyorum. Bir kişi tüm dünyayı ele geçirmesin diye sürekli kontrol yapıyor.

Kişi kendisi hayran olacağı şekilde iş yapmalı ve yaşamalı. Tabi çok zor. İila bir şahit ihtiyacı oluyor.

7. Oppo ve Samsung Türkiye'de üretime geliyor

https://www.bloomberght.com/oppo-ve-...eliyor-2271150

8.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Oppo ve Samsung Türkiye'de üretime geliyor

https://www.bloomberght.com/oppo-ve-...eliyor-2271150
    Sanki üretimden ziyade vergi avantajı sağlayacak yatırım gibi geldi bana.
    Hiç yoktan iyidir ama.....

ytd

Sayfa 271/1001 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •