Sayfa 282/1001 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ne kadar uğraşırsan uğraş, o çizgileri sadece olduktan sonra çizersin, olmadan yaşanmadan yaptığın çizgi olasılık TIR, o da iki ihtimallidir
    Robotların bir sistemi oluyor, önce savunma sonra saldırı, ganimeti alınca veya sert kayaya denk gelince kaçmak vs prensibi olabilir.

Biz faniler çizgilere ve diğer bir çok şeye bakıyoruz, içeriden dışarıdan sesler bazılarına aldırıyor, bazılarına sattırıyor piyasa nasip dağıtıyor gibi, tam da emin değilim. Ekonomi literatürü Görünmez El (Invisible hand) diyor. Invincible Hand yani yenilmez el de olabilir, kimse piyasadan büyük değildir diye de laf var.

O gün işlem yapan herkesi alıp sorguya çekmek lazım emin olmak için.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arabanın tekeri biraz yamuk dedim, bi yemekle doğrulttuk
    Birbucuk ay önce kızımı ameliyat ettirdim özel bir hastanede
    o günkerdeki psikolojim, üç taban yemiş bir tahtada full malda yakalanmış gibiydi,
    işler rast gitti, herşey mükemmel ve başarılı bir operasyon ile kızım şuan eski haline geldi, onun gülüşü dünyaya bedelmiş
    Sn Bozkurt çok geçmiş olsun kızımıza.

eski bir tarihe gittim.
    mt4 te veri silinebiliyor.
    aykırı gördüğüm bir yere.

bakalım sonra ne olmuş.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Robotların bir sistemi oluyor, önce savunma sonra saldırı prensibi olabilir.

Biz faniler çizgilere ve diğer bir çok şeye bakıyoruz, içeriden dışarıdan bir ses bazılarına aldırıyor, bazılarına sattırıyor piyasa nasip dağıtıyor gibi, tam da emin değilim. Ekonomi literatürü Görünmez El (Invisible hand) diyor. Invincible Hand yani yenilmez el de olabilir.

O gün işlem yapan herkesi alıp sorguya çekmek lazım emin olmak için.
    Bence kasada belli bir oran oluyor, atıyorum ciro 2milyon ise bunun yüzde onunu 200binini nasiplensinler diye o gün dağıtıyor makina
    biz faniler olarak, kimimiz bi cizgiye kimimiz bir habere kimimiz içeriden yada dışarıdan gelen sese bakarak alıyor yada satıyor, bu esnada oluşan fiyat hareketi o anki total alım ve satımın yoğunluğu ile alakalı olsa gerek ama makina nasıl ayarlıyor bu düzeni orasını çözemedim
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence kasada belli bir oran oluyor, atıyorum ciro 2milyon ise bunun yüzde onunu 200binini nasiplensinler diye o gün dağıtıyor makina
    biz faniler olarak, kimimiz bi cizgiye kimimiz bir habere kimimiz içeriden yada dışarıdan gelen sese bakarak alıyor yada satıyor, bu esnada oluşan fiyat hareketi o anki total alım ve satımın yoğunluğu ile alakalı olsa gerek ama makina nasıl ayarlıyor bu düzeni orasını çözemedim
    Evet o tip bir şey var, yoksa millet huylanır kaçar.
    Bazen alan da satan da kazanıyor, sebil gününe denk gelebiliyorsun. O tip günlerde ekran başında olanlar kazanıyor, böylece başka iş ile meşgul olan da pişman ediliyor.

Matrix 4 gelsin belki açıklarlar sırları. Holywood her şeyi biliyor ama gerçeği demek işlerine gelmiyor, lafı dolandırıyorlar.

>>>>
    Sevda olmasaydı da
    Gönüle dolmasaydı
    Dünya neye yarardı da
    Güzeli olmasaydı

7. KAP: CELHA [ ] ÇELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A.Ş. İzahname (SPK Onayına Sunulan)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/895053
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...769c01364e0ccf

Daha önce kamuya açıkladığımız üzere; çıkarılmış sermayemiz, tamamı nakden karşılanmak suretiyle 16.500.000 Türk Lirası'ndan 41.500.000 Türk Lirası'na artırılmakta olup, sermaye artırımında ihraç edilecek 25.000.000 Türk Lirası nominal değerli payların halka arzına ilişkin "taslak" izahname ekte yer almaktadır. Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayını takiben kesinleşen izahname ayrıca ilan edilecektir.

Kamuoyunun ve paydaşlarımızın bilgilerine sunulur.

Can çıkar huy çıkmaz derler.
    Aydın amcanın huyu hala değişmedi gitti.

8. Ülkenin kalkınması için her işe girme olayı cezalandırılmalı. Ben her işden anlarım, ne olsa yaparım diyen adamları işe almıyorlar, uzmanlık sertifika vs istiyorlar. Artık hemen de işe almıyorlar stajyer vs deyip deniyorlar.

ABD'de nerede ise her eyalet bir konuda büyük firma çıkarmış dünyaya satıyor, onlar ile rekabet zor. Belirli büyüklüğü geçenleri de parçalıyorlar ki durgunlaşmasın rekabet devam etsin.

Serdar Gürleyen yabancı Holding sevmiyor, onlar Holdingin beğendiği kompozisyon yerine gündemde olan konulara yatırım yapmak istiyorlar diyordu.

Öte yandan Holding alınca daha az risk alıyorsun.

Ben zenginleri seviyorum dua ediyorum, işini iyi yapsın ve rekabetçi olsunlar diye.

Genelde profosyoneller verilen hedefi hedefliyor, zaten fani, emekliliği de geliyor, iş dışında bir sürü öncelikleri de oluyor. İyi patronu geceleri uyku tutmuyor işini düşünüyor.

Sayfa 282/1001 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •