Sayfa 996/1043 İlkİlk ... 4968969469869949959969979981006 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Gsdho nasıl seyreder

2. Çelik hocam merhaba.Uzun zamandır misafir olarak takip ediyorum.Üye olup tanışmak istedim.Altından darbeyi yedik.zarardan sonra 100 bin TL var.4/3 ile 6-7 aylık 4/1 ilede haftalık oynamayı düşünüyorum.Sizin fikriniz ve hisse önerileriniz nedir.Saygılarımla

3. bu hafta hisseler sınırlı kısa da hurgz ve isfin hafif uzun da gsray ieyho ve kerevitas olabilir ... yarın yine bisiler atılabilir.

4. Celik hocam merhabalar PETUN ve KARTN hisselerine bakar mısınız sizce ne durumdalar?

Alıntı Originally Posted by Orhanbaba78 Yazıyı Oku
    Çelik hocam merhaba.Uzun zamandır misafir olarak takip ediyorum.Üye olup tanışmak istedim.Altından darbeyi yedik.zarardan sonra 100 bin TL var.4/3 ile 6-7 aylık 4/1 ilede haftalık oynamayı düşünüyorum.Sizin fikriniz ve hisse önerileriniz nedir.Saygılarımla
    Kardeş
    Borsada 1 haftalık yatırım olmaz risklidir
    Borsa uzun vadeli yatırım yapmak gerekir
    Vede BIST 50 dışına çıkmaz isen iyi olur
    Takdir ve para sizin
    Son dönemde temel verileri desteklemeyen birçok şirket aşırı primlendi yanlış hisse seçerseniz birikimimiz zarar yazar.
    Son 3 şirket kottan atıldı bu hisselere yatırım yapanların parası gitti sayılır
    Zararlı çok borçlu ve halka açıklık oranı çok yüksek şirketlerden uzak durmak gerekir
    Sagliklar

6. iyi geceler arkadaşlar

7.  Alıntı Originally Posted by Orhanbaba78 Yazıyı Oku
    Çelik hocam merhaba.Uzun zamandır misafir olarak takip ediyorum.Üye olup tanışmak istedim.Altından darbeyi yedik.zarardan sonra 100 bin TL var.4/3 ile 6-7 aylık 4/1 ilede haftalık oynamayı düşünüyorum.Sizin fikriniz ve hisse önerileriniz nedir.Saygılarımla
    hoşgeldiniz .... haftalık oynamayı düşünüyorum . sözü bizi üzer biz oyun oynamıyoruz emek harcıyoruz analiz ediyoruz ..bizde zarar ediyoruz lakin borsayı bir oyun alanı gibi görmüyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by wows Yazıyı Oku
    Celik hocam merhabalar PETUN ve KARTN hisselerine bakar mısınız sizce ne durumdalar?
    petun de 24.55 üstü kapanışlar yeni zirve işareti olabilir YTD
    kartn yeni bölündü yükselen trend den tepki vermiş 98. ve 102 ye kadar tepki verebilir sonrası izlemek lazım

Sayfa 996/1043 İlkİlk ... 4968969469869949959969979981006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •