Sayfa 778/1002 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Sağlık Bakanı : Ne son dönemde yurda ilgili ülkelerden giriş yapan PCR pozitif vakalardan alınan numunelerde ne de yurdun çeşitli bölgelerinden toplanan örneklerde İNGİLTERE ‘NİN rapor ettiği GEN MUTASYONUNA RASTLANMAMIŞTIR. Düzenli incelemelerimiz devam edecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yer şahane Şişlide kupon arazi, tabiki bina çürük çıkar yoksa o ranta yazık günah!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Günaydın cafe sakinleri.

Sabah sabah neşelenmeniz için linkte Güldür güldür'den bir bölüm!

https://www.youtube.com/watch?v=8RyV01EPtVo
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Günaydın , iyi pazarlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cafe Trend&amp;Trade - IV

Saat 09:37 Elazığ Kavaktepe merkezli 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi / Kandilli rasathanesi

Afad : Depremin büyüklüğü 5.3

Hakkari'de kapalı olan yolun açılması için yürütülen çalışmalar sırasında çığ düşmesi sonucu 1 asker şehit oldu .

İçişleri bakanı : Elazığ’da meydana gelen depremde 10.15 itibarıyla Valiliğimiz, il jandarma, emniyet, 112 acil çağrı, Elazığ Muhtarlar Hoordinasyon Hattı ve AFAD’ın aramalarından elde ettiğimiz bilgi çerçevesinde herhangi bir can kaybı ve hasar ihbarı yoktur

Gelişmeleri açıklamaya devam edeceğiz

Afad : Akdeniz'de Muğla'nın Dalaman ilçesi açıklarında saat 10.13'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sayfa 778/1002 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •