Sayfa 309/1001 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Cevabı basit. Endeks çok yükseldi diyip dönüşü görmeden short açıyorlar.Gururlada resimliyorlardı.
    O yüzden 100 binden beri biz çıkacak derken short açanlar şu an yazmıyor. Endekste 112 bin üstü yok diye tam rakamlar da verilmişti.
    Ben gecen hafta portföy azaltmaya başladım spotta. Benden alan da kazanır inşallah diyeyim ama dikkat etsin

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yani satışa döneceğimizi düşünüyorsunuz..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Yahu buralarda 50.000 ciler vardi;endeks 80.000 iken üstatlar frangman bu diyordu..Nerde bu üstatlar ufkumuzu açsınlar..😊YTD

3.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Mesele120 den sonraki çıkış zaten volatil ve mal verme çıkışıydı.
    Diplerden alanlar kazandı.
    Ama satmasını da bilmek lazım.
    endeks çok yükseldi deyip dönüşü görmeden SHORT açılıyor bu konuda çok güzel şablon hazırlanmış ne zaman açılmalı ne yapılmalı bilgi sahibi olunmalı bende buldum kayıt altına aldım % 100 hak verip araştırmadan pozisyon alanlar aklını başına alsın lütfen.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çinle ancak böyle rekabet edebilirsin. Bu ülkeye neden bu kadar suriyeli afgan ıraklı girişine izin veriyorlar sanıyorsun. Ucuz işçilik için taniki. Şu anda antepye hatayda urfada ihracat patlamış durumda. Herkes ucuz işçilikle üretiyor dışarıyasatıyor. Şu andaki göçmen politikamız ucuz işçilik üzerine kurulu. Asgari ücret 3.000 tl olsa bile güneydoğuda bunun yarısına göçmen çalıştırıyorlar çoğu sigırtasız vergisiz.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eskiden çinde asgari ücret 50 dolar derdik şu anda doğru biliyorsam çinde asgari ücret bizim üstümüzde geziyor. İhracatımızın nedenartgığı açık değil mi avrupa çinden getireceği malı neredeyse aynı maliyete 4 te 1 yoldan alıyor.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...44#post5036944

İTO dün benim bahsettiğim mevzuya ilişkin açıklama yapmış yeni istihdam politikamız ve yabancı yatırımcı çekme politikamız bu
    bir halt olacağı yok.

Şimdi ihtimaller şöyle
    Doları 7.20 lere kadar düşürüp,BİST çıkmaya devam eder.
    İkinci ihtimal daha kuvvetli teknik olarak
    Buradan doların tekrar 8.5 yapması ve Bistin in düşmesi.
    Yada borsa düşüşünden dolayı doların çıkması.
    Sonra faizleri 20 ye getirip,doları 7.20 ye kadar düşürürken,yabancı girişiyle beraber,BİST in yeni bir tepeye yollanması.
    Bakalım görecez.
    Ben ikinci ihtimal pozu aldım şimdi.
    Bilinmez tabii.öleceğini bilen mezarını kazarmış.
    Onsda ve gr altında çıkış beklentim sürüyor.
    Onsun en az 1950 görmesi lazım bence.
    Ama onsunda bu son çıkışı.
    Zaten %98 gr altındayım.
    Garan shortları boş verin,çok hacimli değil.

6. Benim dolar konusundaki düşüncem düşürmek zorunda oldukları. Parasal genişleme yüzünden varlık fiyatları zaten dolar bazında yüselecek yani dolar enflasyon yaşayacak birde bizde dolar düşmez hatta tam tersine yükselirse oluşacak enflasyon dar gelirliyi yutar. Maden fiyatlarına bakın inanılmaz yerlere gidiyor bu fiyatlar üretilen her ürüne yansıyacak bütün dünya bir enflasyon yaşamaya başlayacak. Birde bizim paramız değersizleşirse bu enflasyon bizi vurur.

Viop - XXIX

Dowda aylık macd Bu kriz daha bitmedi diyor.
    Bir düşüşü daha olacak,belki yeni bir dip,veya ikili dip.
    Macide başka türlü rahata eremez.
    Bistin macidesi de öyle,aylık uyumsuz.
    Birinci dalga korona başladığında,koronayı bilmiyorduk,sadece dow aylık macd uyumsuzdu.korona patladı.
    Şimdi bu yeni tepede yine uyumsuz.
    Ama ne geleceğini bilmiyoruz.
    Macd de 12/26 ve 9 var.
    9 triggerine kasmişmi,kesmemişmi diye değilde
    Sadece 12/26 çizgisindeki fiyatla uyumsuzluğa bakın.bence
    Bu arada enteresan olan borsaların yeni tepeler yaptığı bir kriz yaşıyoruz,nasıl krizse işte.
    Philadelphia verileri halen resesyon veriyor.
    Son düzenleme : KOÇ; 27-12-2020 saat: 14:27.

Seneye ülkede gıda ve dünyada hammadde enflasyonu yaşanacak.batı Dünyası Çine kaptırdığı üretim merkezinin sancılarını daha çok hissedecek.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 309/1001 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •