Sayfa 318/1001 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Viop - XXIX

Ons asyada 1868 de işlem görüyor şimdi

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim teorim bu dünyada cahil insanlara pozitif ayrımcılık uygulanıyor, yoksa hem bu dünyada hem ahirette kaybederlerdi.

Cahil insan para istiyor ayağına geliyor, akıllı insan kendi emeği ile borsada bir şey yapmaya kalkınca sürekli gariplikler piyasaya sürülüyor.

Para değil spesifik bir şey istenmesi gerekiyormuş, en ayrıntısına kadar hayal edince oluyormuş, buna da çekim yasası deniyormuş doğru anladıysam.
    New Age takılmaya başladın sanırım.. Müslümanlık sıktıysa, alternatif olabilir..
    Mevlana da aynı yolda oldu.. !

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Sn şahit asagida 1336 (subat vade 1346 ) gibi bir hedef varken ben long acamiyorum ama ciktikca shortluyorum. Asagisi ucurum cesaretinize hayran kaldim cidden.Insallah kazanirsiniz

Sn KOC tesekkur ederim ovguleriniz icin ama ben o kisi degilim
    Ne diyim.
    İşallah nokta hedefleriniz tutar.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    ben iki efsane gördüm.
    biri bıkmış brokır, yatırımcıdır,
    diğeri xtraderx, treydır olaraktan. nokta atışları yapardı. Sonra nazar değdirdiler.
    Teknikçilere saldırılardan ve gereksiz boş muhabbetlerden gittiler.
    Çoğu teknikçi kuşta yazıyor eski dostlardan.
    Vatandaş geçen gün burada yazmış tekniğe inanmadığını olabilir , sonra başka bir yorumunda grafta formasyon olabilir diye ince kapı bırakmışÇoğu bilmedikleri için kayboluyor bu sefer bilipte kazanana sallıyorlar senelerdir bu forumlarda değişmeyen tek gerçek.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bence suçlulara pozitif ayrımcılık yapılıyor.
    organize işlerde vardı bi sahne,
    kadın kocasına, neden biz suçlulardan daha çok polisten korkuyoruz dediydi.
    Benim işime gelmeyen alanlar genelde en önemli alanlar. Kim neden tiyatroda oynasın diye düşünürüm, neysen o ol felsefesi var belki. Öte yandan antik çağdan beri tiyatronun olması ilginç bir durum, sonradan Roman icat edilmiş, şimdi Sinema, TV, İnternet var.

Bu hayattan bir kaçış noktası sanat olabilir, mantığın bittiği yerde başlıyormuş, zanaat ve sanatı ayırdan da muhtemelen o mantık kısmı, yani bir işe yarasın vs bir mantık soktuğun zaman sanat değil zanaat oluyormuş. Çoğu pop eseri, film, kitap vs için de ticari kaygı denir zanaat kısmına sokulur zaten.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

abdalın biri davulu, biri zurnayı, alıp komşu köye düğün çalmaya gidiyor. yöre geleneklerine göre gelini davul zurna ile uğurlamaları gerekiyor. birisi davulla birisi zurnayla başlıyorlar döktürmeye. neyse damat geliyor gelinin duvağını kaldırıp baktığında ne görsün çirkinmi çirkin.. vah sana çaldığım havalar vah...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Sn şahit asagida 1336 (subat vade 1346 ) gibi bir hedef varken ben long acamiyorum ama ciktikca shortluyorum. Asagisi ucurum cesaretinize hayran kaldim cidden.Insallah kazanirsiniz

Sn KOC tesekkur ederim ovguleriniz icin ama ben o kisi degilim
    o hayranlık bendenize ait ve bilmukabele.
    bıkmış brokırın o fincanı otur bi hesap et, bakalım ne çıkacak.
    onun için rakamlar sizi aldatmasın
    grarafik,
    sistem,
    sekizinci hizler,
    ne diyor ona odaklanın.
    bu dediğiniz yere gelmeyecek anlamı taşımaz,
    ama izlediği yol sizi ramazan davulu gibi gerebilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Ons asyada 1868 de işlem görüyor şimdi
    1858 üstünde kaldıkça ben olumlu görüyorum.

Sayfa 318/1001 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •