Sayfa 320/996 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Önceden belirttiğim gibi
    Salgın dönemi
    Dünyada şişen Altın balonu

Ülkemizde şişen, 2. El oto balonu ve
    Dolar/tl balonu

Balonlar patlamasa da , inceden bu 3 balonlar sönmeye başlıyor

Dolar/tl de 7.10 bandı , daha da düşerse 6,70 bandı alıcı gelebilir..

Altın, dünya piyasaları iyice satışa geçerse balon sönmeye başlar

2.El otoda da balon inceden sönmeye başladı

Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bu virüs bayağı bayağı adam seçiyor ellam, kimi kalabalıklarda yüzlerce kişi olsa bulaşmıyor ama kimi zaman da 5 kişiyi birarada görse içlerinden geçiyor.

Velweki adamlar 5 kişi oturuyor, arama emri çıkarıp eve gireceksin, ne içtiğine bakacaksin falan filan .

Hani kişisel özgürlükler. Yahut bu hassasiyet malum durumlarda neden gözetilmiyor.

Neresinden tutsan elinde kalıyor. Böyle devri devranın ....
    Mekan da seçiyor hocam, mesela Ayasofya açılırken 300 bin kişi vardı, hiç bulaşmamış orada nedense...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Önceden belirttiğim gibi
    Salgın dönemi
    Dünyada şişen Altın balonu

Ülkemizde şişen, 2. El oto balonu ve
    Dolar/tl balonu

Balonlar patlamasa da , inceden bu 3 balonlar sönmeye başlıyor

Dolar/tl de 7.10 bandı , daha da düşerse 6,70 bandı alıcı gelebilir..

Altın, dünya piyasaları iyice satışa geçerse balon sönmeye başlar

2.El otoda da balon inceden sönmeye başladı

Yatırım tavsiyesi değildir.
    doların deger dususu nominal, reel olarak bakmak lazım bu enflonist ortamda bu düşüşler normal karsılanmalı. Cok cok zenginseniz elbette tl ye gecıp faiz yenilebilir kısa vadede

Bu virüs bayağı bayağı adam seçiyor ellam, kimi kalabalıklarda yüzlerce kişi olsa bulaşmıyor ama kimi zaman da 5 kişiyi birarada görse içlerinden geçiyor.

Velweki adamlar 5 kişi oturuyor, arama emri çıkarıp eve gireceksin, ne içtiğine bakacaksin falan filan .

Hani kişisel özgürlükler. Yahut bu hassasiyet malum durumlarda neden gözetilmiyor.

Ustam Amerikalar degil buralar kapıyı polis calınca arama emri nerde diye soramıyon

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Kiliseye girecekler ayin yapılıyorsa ceza kesmeyecekler, din deyince akan sular durur çünkü Ortadoğu 'da , ama şarap içiyorlarsa ceza kesilecek çünkü toplu kutlama yapıyorlar ,virüs bulaşabilir mazallah . Ayinin şarap içme kısmına denk gelirlerse de beyinleri yanar artık.

Papa halka seslenirken kalabalık toplanıyor lakin virüs bulaşmıyor ama zavallı Napolili iki genç oturup iki kadeh bir şey içecek olsa vay efendim virüs var , sizi korumak için size ceza yazıyoruz .

Valla ben bu Hristiyanların dünya görüşü çok ekzantrik yav.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Ustam Amerikalar degil buralar kapıyı polis calınca arama emri nerde diye soramıyon
    Başıma öyle bir olay gelmedi ama sivil polisler kimlik kontrolü yaparken sorarım. Üniforma olunca sormuyorum.

Ama dediğiniz doğru.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Mekan da seçiyor hocam, mesela Ayasofya açılırken 300 bin kişi vardı, hiç bulaşmamış orada nedense...
    Valla salgının başında, bir teyzemi dinledim cami avlusundaydı, burası cami camilerde kesinliklen bulaşmaz dedi, ben ikna oldum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. bizim Mason pirefesörlerden birisi (Prof. Dr. Bengi BAŞER) aşı olsak bile en az 2 yıl daha maske takacaksınız diyor. Maske takarken havasızlıktan mı öleceğiz? 2 yıl daha maske takarsam zaten bunalımdan ve yeterince hava alamamaktan ölürüm. Bu karı harbi kafayı mı yemiş yoksa diplomayı bakkaldan mı almış? Anlam veremedim ne dediğine.

https://twitter.com/merilayn83/statu...431041024?s=20

Sayfa 320/996 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •