Sayfa 466/1001 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Dolarda saatlik tobo yaptırdılar 7.48-49 hedefli sığ piyasada olay teknik.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn dalgacı, olasılık var haklısınız, hatta 6.80 olasılığı da var teknik olarak. Yalnız bu durumda verdiği ekonomik zarar çok kötü olur. Bu nedenle izin verilmez diye düşünüyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    size de şu yönüyle katılıyorum haftalık grafikte ancak iğne bar olarak görebileceğimizi ve oradan gelen 5 nolu dalganın da aylık bazda iğne bar olarak hatırlanacağını ve 11 sene boyunca usd den geçiş için dijital para veya her ne ise onun hazırlıklarının yapılacağını öngörüyorum...2021 sonrası bana göre yani 11 sene usd yatırımcısını üzer...bol şanslar herkese...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

3. benim sistem günlüğe göre der ki 1884 üstünde üstünde gücünü korur..!!sistem ilk grişi yerini 1884 üstünde 1864 stop oalcak şekilde günlük kapanışlar izlenerek tutulur demiş.!!!
    fiyat yönünün net yukarı yönlü olabilmesi için 1904 üstü hacimli kapanşlar şart.!!
    düşüşten kurtulmuş demek için bu gerekli..!!
    sistemsel 3 onay olsa da gene de temkinli olup son bar kapanışlarına göre yorum yapmak daha mantıklıdır.!!
    net düşüş onayı gücü de aralık ayı fiyat ortalaması olan 1719 da başlar ki buraya kadar salması da mevcut şartlarda olası..!!
    ilk adımda yukarı yönlü net yüzde 3.54 gibi bir prim söz konusu gibi duruyor..!!

Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Spk nın kamu vicdanı adına
    Artık Yapıkredi robotu ve BankofAm. Robotu işlemleri hakkında piyasayı yatırımcıyı bilgilendirmesi lazım.
    Neden bu tip işlemleri yapıyorlar ve neden serbest?

Ya da tüm aracı kurumları kapatsınlar
    Hisselerin fiyatını Yapıkredi ve BankofAm.
    Robotları belirlesin. Kimse, Boşa heyecan yapmasın

Yapıkredi ve BankofAm. F/K ve hd/dd oranları düşük, favok marjları ve özsermaye karlılıkları yüksek şirket hisselerini frenliyor

F/K ve hd/dd oranları şişmiş, favok ve özsermaye karllığı düşük marjları düşük şirket , hisselerinin yükselişini de katalize ediyor..

İş çok tuhaf yerlere gidiyor, bence..
    değişik başlıklara aynı mesajı sabah akşam sürekli yazan "robotlara" hangi kurum acaba bakıyor ?

robotlar sadece borsada yok..ama sen zaten bunu biliyor olmalısın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn dalgacı, olasılık var haklısınız, hatta 6.80 olasılığı da var teknik olarak. Yalnız bu durumda verdiği ekonomik zarar çok kötü olur. Bu nedenle izin verilmez diye düşünüyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ağustos 2019 da Dolar 5.45 lere düştüğünde devlet bankaları ALIMA geçti idi..
    MB eksi rezerv varken piyasada 1 dolar bulsa alacak durumda..

6.80 lerin de altına düşerse fiziki girişle , MB bu parayı havada kapar alıma geçerler diye düşünüyorum bende..

İhtalat kısmından bahsetmiyorum bile..

6.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    size de şu yönüyle katılıyorum haftalık grafikte ancak iğne bar olarak görebileceğimizi ve oradan gelen 5 nolu dalganın da aylık bazda iğne bar olarak hatırlanacağını ve 11 sene boyunca usd den geçiş için dijital para veya her ne ise onun hazırlıklarının yapılacağını öngörüyorum...2021 sonrası bana göre yani 11 sene usd yatırımcısını üzer...bol şanslar herkese...
    benim gibi düşünen bir kişi daha ..!!
    dolar endexi bitcoin kıyaslaması yapılırsa bu çok nettir..!!
    imazamı atarım.!!

7. Hiçmi graf bakmıyorsunuz dengelen me diyoruz.
    para kazanan kazandı.

westworld dizisinde robot olduğunu uzun süre bilmeyen bir karakter, bernard:

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 466/1001 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •