Sayfa 479/1001 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    vay uyanık, tükkanı kapattım gibi yaptı,
    meğer çalı dibinde saklanıyomuş. asdas.
    zatanik rakamı geçerse 1666666,
    zararını bikaç bin pivan daha arttıranbülür.
    Ee napim kaldırmış topun gelişine vurmazsam ayıB olur. en fazla stoplarız, alışığız asdas
    Hamdım Piştim Yandım

2. genel olarak hisselerde 2020 ocaktan itibaren hisse bazlı prim hesabını ve risk hesabını yapan arkadaş var mı aramızda ????

yokasa 2 çizgi çekerek idare mi ediyoruz ??
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Degerli Forumdaşlar ....
    Birlikte nice huzurlu bereketli mutlu ve sağlıklı bir sene olmasını temenni ediyor .....
    Yeni Yıl, Yeni Umut, Yeni Hayat olsun...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. "Trump koltuğu bırakmazsa ne olur" u pek konuşan yok ...

5.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Karşı bacaklıdır... İnsanları yanlıtmayalım... Asıl parayı düşerekte kırabilir. Elini bilmiyoruz...
    vadeli kontratlar her daim karşı bacaklıdır, bu bi argüman değil

şimdi mesela 1607 yada daha kötü fiyattan short kalmış ve nakit uzlaşmaya kadar beklemeye ant içmiş bir shortçu mu daha doğru karar vermeye eğilimlidir, karını yazmış ve vade sonu oyununa eli rahat giren mi daha doğru oynayabilir, longçu en kötü 10 puana keser gider, ama shortçu acaba son dakka bi şey olacak mı diye umutla bekler, gözüne far tutsan hareketsiz kalakalır öylece

6. Son gün illaki shortçuları öpmeden bırakmam diyor palacan. Kapıya kadar geçirecek.

7. " Vade sonu uzlaşma fiyatı, dayanak varlık olarak kabul edilen BIST 30 Endeksinin son işlem gününde spot piyasadaki seansta sürekli müzayedenin son 30 dakikası süresince ilan edilen endeks değerlerinin zaman ağırlıklı ortalaması ile BIST 30 Endeks kapanış değerinin sırasıyla %80 ve %20 oranlarıyla ağırlıklandırılması ile hesaplanan değerin en yakın fiyat adımına yuvarlanması ile elde edilen değerdir. "

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ee napim kaldırmış topun gelişine vurmazsam ayıB olur. en fazla stoplarız, alışığız asdas
    Bozgurt,
    1.6770 deki short gelmiş mi?...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 479/1001 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •