%20
%15
ve %10 diye aklımda kalmış
yanlış olabilir.
hah buldum yazıyıda burada böyle demişler
https://www.facebook.com/photo.php?f...5659060&type=3
ama içeriğini okuyuınca aşağıda değişiklik yok gibi
bir halt olacağı yok.
Bu çıkış biterde bir gün satışa dönerse
Hiçbir indikatörde önceden tahmin edemeyeceğiz fikri oluştu bende.
Şimdi üç kademe macd uyumsuzluğuna rağmen çıkıyor.
Deprem gibi olacak düşüş.
Ons gece son saniyelerde yılı 1900 direncinde kapadı.
Dünyadaki ekonomik krizler: 150 yılda yaşanan 14 resesyon nasıl başladı, maliyeti ne oldu?
bana göre böyle bir krizle son bulur, tekrar geldiğimiz yere döner sıfırdan yeniden başlarız. tut diye veriyorlar işte... şimdilik sarılın yatın sıcacık![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
DiPNot; İyi bir trade, trade kurallarınıza uyma kararlılığınız ile hata yaptığınızı kabul etmenizi sağlayan esneklik arasındaki dengedir.
TRADE yapmıyorum ama bazen burada aklımdan geçeni paylaştığımda peryot farkı bakış açısı kendime göre yapıldığından insanları yanlış yönlendir oluyorum.
çok çok özür dilerim hata payını okuyanlar çok iyi hesap etmemeliler ki kazançlarına engel bir durum olmasın .
daha öncede çok kez soruldu uzun uzun cevapladım.
kısaca.
ihtiyari beyanname doldurup - aracı kurumdan aldığın stopaj kesintileri belgesi ile birlikte bir dilekçe ekinde
mart ayına kadar vergi dairesine başvuracaksın, haziran - ağustos arası bir tarihte senden kesilen fazlalık stopaj banka ıban numarana yatırılacak.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri