Sayfa 363/996 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Salgınında etkisi vardır emme, Nimet abla gişesinden böyle görüntüler bu sene yoktu, en azından ben görmedim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Tamam satılan bilete çıktı adamda yalan yok, fakat satılan tüm biletlere değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Velhasıl benim için MP defteri kapanmıştır, alana da mani olmayayım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Yahu çağ atlayan Turkiyenin, ezik Alamanlarlan ne işi olur?

Bizim yerli ve milli aşımız, her zaman ki gibim yapılıyordu ne oldu?

Ahaliyi bunlarlan meşgul etmeyin, saman ithal edilen ülke aşı ithal etmiş, bir şey farketmez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Velhasıl benim için MP defteri kapanmıştır, alana da mani olmayayım.
    Birçok kişi için çoktan kapandığı için biletlerin büyük bölümü ellerine patladı.
    Bu yılbaşı çekiliş fiyaskosundan sonra da birçok kişi için daha kapanacağı çok açık.
    6/90 sayısalda ihtimal 655 milyonda bir . Üstüne bir de makinalar hileli.
    Tekrar tamamen devlete geçer, çıkma ihtimali eskisi gibi olursa (6/49) yeniden oynayabilirim.
    İnsanların hayallerini bile çaldılar.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Salgınında etkisi vardır emme, Nimet abla gişesinden böyle görüntüler bu sene yoktu, en azından ben görmedim.
    Maalesef bu sene de kuyruk vardı , hatta ilk defa dün, saat 17.30'da,ellerindeki biletleri bitirmiş olmalılar , kepenlerini indirmişlerdi.
    Diğer bayilerin önlerindeki kuyrukların ucu gözükmüyordu !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Demokrasiyi haklamanın, pardon hacklemenin yolunu buldular.

if herkesin oyu eşitse,
    if düşük gelir seviyeli insan sayısı fazlaysa,
    if düşük eğitim/gelir seviyesinin çocuk sayıları fazlaysa,
    if eğitim seviyesi düşük insanlar daha muhafazakarsa,
    if düşük eğitim/gelir seviyesindeki merkez seçmenin yön değiştirme dinamiği daha yüksekse,
    if Türk milletinde öteden beri bir Büyük Adam Yaklaşımı varsa,
    if Türk insanı duygusalsa,
    if Türk insanının boğazından lokması geçene minnet etme eğilimi varsa,
    if Türk insanı uzun yıllar elitist küçük burjuvazi tarafından küçük görülmüşse,
    if Cumhuriyete potansiyel öfkeli, miras şeklinde bunu devam ettiren dinamikler varsa ve uykudaysa,

Then
    Sayıca çok olanın maaşını, ücretini daha da arttır,
    Bizzat evine git, misafiri ol, sofrasına otur,
    Eli boş gitme, erzak götür,
    Duygularına oyna, mağduriyet edebiyatı yap, şiir oku,
    Elden nakit para dağıt,
    Başlarına sandıkta gözlemci denetim mekanizması da koy, ya da bunu hissettir,
    Sinir uçlarıyla oyna, kitleyi ayrıştır,
    Cumhuriyet karşıtlarını taçlandır, onore et, devlet katında ağırla, eklemle,
    Devleti siyasete angaje et, ele geçir,
    Cumhuriyetin koruyucu, kollayıcı kurumlarını ele geçir by-pass et,

Run

Şimdi de at koştur.

Youtube'da gördüm, kendi adamlarından biri seçim sonuçlarını analiz ediyor, diyor ki; eğitim seviyesi arttıkça bize verilen oylar düşüyor. Ulan ironi yapıyor galiba dedim, yok bildiğin ve anladığın gibi konuşuyor. Sonra eğitim reformu reform üstüne.

Yine biri, basın sosyal medya sorumlusu gibi birşey; Evet, vesayet rejimini ortadan kaldırmak için FETÖ ile işbirliği yaptık, doğru da yaptık, yapılması gerekiyordu dedi. Sus pus olundu, adamı apar topar görevden aldılar.

Herkes her şeyi biliyor her şey çok açık da, iş işten geçti. Artık kendilerinin, kendiliğinden evrilmeleri beklenecek. Bunlarda suç aramanın anlamı yok. Suçu, öncesindeki, halktan uzaklaşan, halkı küçük gören bir avuç elitist, akademik Cumhuriyet kurumlarına çöreklenmekle yetinmiş küçük burjuvazi eğilimlerine kapılmış kesimde aramak daha doğru. Olan oldu.
    ha bunlar halkı küçük görmüyor yani, ayaklarla başlar bir olur mu, ikide birde herkese sen kimsin be çekince halkımız adalet işareti anlıyor herhalde.O alevi biliyorsunuz, yok bu kürt, yok bunlar şia dan beter vs bunlar hep ampül ün halkçı söylemleri zaten Bu halk kemalizmin laik ve aydınlanmacı söylemlerine tepki duyuyordu yoksa Kemalizmin otoriter yönüyle bir sorunu olsa akp nin otoriterliğine de aynı tepkiyi vermeliydiler. Tabii bir de aydınlanma ve laiklil sol la daha çok özdeşleştiğinden anadolu daki irfan sahibi hacılarca direk gomonizm olarak algılanıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bence de. Düz 7yi bile görebileceğini sanmıyorum. Mevcut şartlarda yukarı taraf daha mantıklı.

Sayfa 363/996 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •