Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Şartları uygun olursa, mart ayından sonra ana hedefimiz liglerimize seyircili olarak devam etmek olacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sağlık Bakanı : İngiltere kaynaklı mutasyon sebebiyle yapılan incelemelerde bu ülkeden yurda giriş yapan 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edilmiş ve kontrol altına alınmıştır. İngiltere’den yurda girişler geçici olarak tamamen durdurulmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : Bu kişiler izolasyona alınmışlardır ayrıca temas cevreleride karantina altına alınmıştır . Bu kişilerle ilgili yaygın temas taraması yapılmıştır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın, Kartal İmam Hatip lisesinden arkadaşı olan Aykut Emrah Polat, TMSF'nin düzenlediği ihâleyi 280 milyon liraya kazanmıştı. Bu habere, 11 Ağustos'ta İstanbul Anadolu 7'nci Sulh Ceza Hâkimliğince erişim engeli getirilmişti. Erişim engeli getirildiğine ilişkin çıkan haberlere de, 2 Eylül'de yine aynı mahkeme tarafından erişim engeli getirildi. Şimdiyse yine aynı mahkeme, erişim engeli getirildiğine dair çıkan haberlere erişim engeli getirildiğine dair yapılan haberlere erişim engeli getirdi.
https://halktv.com.tr/erisim-engeli-...engeli-443361h
Merak Akşener : Sayın Erdoğan, ülkemizde son 1 yılda, 386 kadın katledilmişken; çıkıp utanmadan kadınlara hakaret edeceğine, git önce görevini yap, kadınların güvenliğini sağla. Bu millet bu kirli zihniyetten artık bıktı.
Yer İmleri