Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
TFF Baþkaný Nihat Özdemir: "Þartlarý uygun olursa, mart ayýndan sonra ana hedefimiz liglerimize seyircili olarak devam etmek olacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný : Ýngiltere kaynaklý mutasyon sebebiyle yapýlan incelemelerde bu ülkeden yurda giriþ yapan 15 kiþide mutasyonlu virüs tespit edilmiþ ve kontrol altýna alýnmýþtýr. Ýngiltere’den yurda giriþler geçici olarak tamamen durdurulmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný : Bu kiþiler izolasyona alýnmýþlardýr ayrýca temas cevreleride karantina altýna alýnmýþtýr . Bu kiþilerle ilgili yaygýn temas taramasý yapýlmýþtýr
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn oðlu Bilal Erdoðan'ýn, Kartal Ýmam Hatip lisesinden arkadaþý olan Aykut Emrah Polat, TMSF'nin düzenlediði ihâleyi 280 milyon liraya kazanmýþtý. Bu habere, 11 Aðustos'ta Ýstanbul Anadolu 7'nci Sulh Ceza Hâkimliðince eriþim engeli getirilmiþti. Eriþim engeli getirildiðine iliþkin çýkan haberlere de, 2 Eylül'de yine ayný mahkeme tarafýndan eriþim engeli getirildi. Þimdiyse yine ayný mahkeme, eriþim engeli getirildiðine dair çýkan haberlere eriþim engeli getirildiðine dair yapýlan haberlere eriþim engeli getirdi.
https://halktv.com.tr/erisim-engeli-...engeli-443361h
Merak Akþener : Sayýn Erdoðan, ülkemizde son 1 yýlda, 386 kadýn katledilmiþken; çýkýp utanmadan kadýnlara hakaret edeceðine, git önce görevini yap, kadýnlarýn güvenliðini saðla. Bu millet bu kirli zihniyetten artýk býktý.
Yer Ýmleri