iþ yatýrm kendi hisselerine de ayný muameleyi çekiyor, þiþe baþlýðýný bir takip etseniz göreceksiniz.
iþ yatýrm kendi hisselerine de ayný muameleyi çekiyor, þiþe baþlýðýný bir takip etseniz göreceksiniz.
MERAKLISINA DAHA DETAYLI YÖNERGE
Patlayýcý Maddeler-Havai Fiþekler ile Ýlgili Valilik Yönergesi
http://www.antalya.pol.tr/patlayici-...ilik-yonergesi
Bizde korku büyük bir motivasyon kaynaðýdýr. Ýþin ilginç yaný korku salan kiþilerin þefkatli davranýþlarý diðer normal insanlarýn þefkatli davranýþlarýna göre daha fazla takdir görür. Bu nedenle çevreye korku salmak için bol bol güç gösterisi yapýlýr.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
ÝTO verilerine göre, Ýstanbul'da aralýkta geçen yýlýn ayný ayýna göre perakende fiyatlar yüzde 14,40, toptan fiyatlar yüzde 18,18 arttý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Garanti de karanlýkda 10 krþ çakýlmýþ.Dün
Adýda belli olduðu üzere karanlýkda karanlýk iþler oluyor.
YTD
3Y yi yok etmek için gelenler 5Y yaptýlar ülkeyi
Bu baðlamda 2012 SPK ve Ticaret kanunlarýda hep güçlüden yana oldu.
Nasýlki tüm insanlýk çoçuklarý ve geleceði için kaygýlanýyor.Buna siyasilerde dahil.
Önceki idarecilerimiz bir nebze geri durmuþlar bu olaylardan.
Þimdi öylemi GDO,TRANS YAÐ,AÐAÇ katliamlarý artý çevreyi korumak hak getire birde doðanýn kimyasýný bozan adýmlar atýlýyor yada atýlacak.
Boðaza paralý kanal
Her þey çaldým çayýra mevlam kayýra modunda gidiyor.
Bir gýda dolandýrýcýsý içeri týkýlmaz.Ömür boyu ticaretden men edilmezken.
Ýktidarýn uyulamalarýný eleþtiren her kezi içeri atma uðraþýndalar.
Niceleri Baþbuðum ve kurucu BABAM ATATÜRK'üme hakaret ederken.
Yazar Yýlmaz ÖZDÝL hakkýnda ATAM'a hakaretten soruçturma açýlmýþ.
Þaþtýmmý?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Baþkan Ayhan haklý
Kanalizasyon bile ÜLKEM'den temiz galiba
Benim memurum iþini bilir'den
Çalýyor ama çalýþýyor'a geldik.
Bundan sonra etik ve ahlak baðlamýnda dikiþ tutmamýz zor.
Olmayan adalet ve hukuku da unutmayalým.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "(Kovid-19 vaka sayýlarý) Temennimiz odur ki alýnan tedbirler sayesinde inþallah 2021 yýlý bir düþüþ yýlý olacaktýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: "Aþýlarda alýnan bir mesafe var. Þu anda yaptýðýmýz görüþmeler neticesinde 3 milyon aþý geldi ve bunun serisi devam edecek."
Yer Ýmleri