Sayfa 1226/1230 İlkİlk ... 22672611261176121612241225122612271228 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 9,801 - 9,808 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Güzel yazı....borsamız saadet zincirine dönüşmüş durumda...milli piyango aut, bist in!!!

https://www.bursatv.com.tr/amp/borsa...kale,2288.html

O zaman bunca sacma sapan senetlerdeki mantik disi cikislarin duzeltmelerinde ortalik yine kan golune donecek. Bu saftiriklerden epeyce bir kismi da krediyle falan hisse senedi alan tipler. Kazandikca daha cok kred cektiler, alton, doviz bozdurdular, borsaya soktular.

Eskiden "Yazik oldu" diye uzulurdum. Simdilerde ise "Haketmislerdi, cehaletin de bir bedeli olmali" diye bakiyorum hadiselere. Umarim merhamet yada empati duygularim zarar gormemistir bu gecen seneler icerisinde... 2 TL den 1,000 TL ye giden senetlere insanlar hangi akil ve mantikla saldirirlar, izahi yok. Ben kazanmayayim, alanlar hayrini gorsun o senetleri...

Hepinize saglik ve esenlik dolu bir yeni yil diliyorum...

STAY POSITIVE, TEST NEGATIVE....

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İnsanın cidden aklı almıyor,hala pazarlanan bazı kağıtların temel analiz açısından değerlerine bakıyorum cidden inanamıyorum,bu kağıtları kim alıyor,hala bu değerlerde nasıl işlem görüyorlar,elde çekirdek seyrediyoruz,bakalım filmin sonu ne zaman gelecek
    Sonu geliyor yavaştan. İlk zayiatlar

https://twitter.com/Umit3648/status/1343256753572634625

3.  Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Sonu geliyor yavaştan. İlk zayiatlar

https://twitter.com/Umit3648/status/1343256753572634625
    Zerre acimiyorum bu tiplere....
    Ulan berbere gidiyorum hisse markete gidiyorum cekirdek satan esnaf abi su hisse biri cikiyor cok basit rsi var eee duserse al cikarsa sat.
    En sonunda dedim ki bunlar da dort imalatci 1 milyona yakin para koymuslar hisseye adini vermiyim.dedim teknik analiz yaparsiniz birine sorarsiniz fln da bu sirketin sahibi kim ne alir ne satar son 5 yilda ne yapti kâr ediyor mu vs diye baktiniz mi?
    Yooo rsi var vs diye beni kucumsemeye calisti baskaca seyler anlatti neyse dedim bir ay sonra Allah buyuk denk geldik ayni ekip oturuyor.
    Kahve ismarliyim dediler oturdum kahve iciyorum bir yandan ee dedim noldu sorma ya 150 bin toplamda zarar ettik mal alcaktik mala yatirdik zarar da ettik oburu diyo ben yirttim diyo fln biseyler...
    Ya be gerizekali herifler dedim icimden ulan spk hukuk vs tabi bunlar cok iyi olmali ama bedava para kazanmak nerde oturup bir bilanco oku bir trknik diyor ama dur su adama da sorayim teknikten anliyorsa anlatsin vs para bu...
    Ondan sonra magdurlar magdurlar...
    Cocuklugumda tak tak Sedat vardi.Bahcelerde kereviz bahcelerde kereviz biz kerizi severiz derdi.
    Tosuncuklar jet fadillar bu ulkede bitmez.
    Ekonomi ve borsa yatirim bir bilimdir.Mutlaka cok farkli gorus analizi yapabilmeli yatirimci...Ama kimse anlamaz.

Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

4.  Alıntı Originally Posted by cemo_car_rent Yazıyı Oku
    Sn. Cautionary, benim anlamadigim nokta su.. Simdi Berat Albayrak istifa etti diye BIST'teki sirketler daha mi cok satis yapacak veya kar elde edecek? Burada hisse fiyatlarini yukari goturen sey tam olarak nedir?
    Temel olarak çok bir şey değişmede de, risk primi düştü denebilir. Aynı satış ve karlılıkla, indirgenmiş nakit akımları yükselecektir. Daha basit anlatımla, eskiden 8 fk normalken, şimdi 10 fk normal diyebiliriz.

Hafife almayalım, Berat döneminde neredeyse her adım yanlış iken, şimdi bu kararların hepsi geri alınıyor. Kafa yapısı aynı kalsa da, ülkeyi yönetenler böyle gitmeyeceğini gördü diyebiliriz.

Ortam biraz normale döndü sayılır, bu nedenle yakında eski hastalıklar nüksedebilir. Bu nedenle iyimserliği de abartma taraftarı değilim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

https://m.haberturk.com/yazarlar/cun...mpaign=website

“Fed Başkanı Powell, Aralık ayında şöyle bir açıklama yaptı “… ABD ekonomisi toparlanıyor ama döndüğümüz ekonomi aynı ekonomi olmayacak, farklı bir ekonomiye gidiyoruz”.”

Üsteki tabloya bakarsak geleneksel sektörlere koruma duvarı gelir mi yoksa amerikanın hakim olduğu teknoloji sektörüne feda edilir mi ? bize etkileri ne olur ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Bizim borsa şirketlerimiz genel ekonomimiz orta teknoloji üzerine kurulu şirketler.
    değişen dünyada nasıl yer alacağımız ise soru işareti olarak ortaya çıkıyor.

Borsanın temeli zaten aşağıda belirtilen sektörlere dayanıyor. demirçelik, petrokimya, cam , çimento, otomotiv, bankacılık, telekomünikasyon ve perakende bu sektörlerle 5 sene sonra nereye ulaşabiliriz.
    Teknoloji konusunda güzel girişimler var. Ama teknoloji şirketlerinin gücü, insan gücüne dayanıyor. Ve insan hareketinin hiç olmadığı kadar kolay olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bu nedenle bu girişimlere kök veremiyoruz. Başarılı olan bavulunu alıp gidiyor giderken entellektüel sermayeyide alıp götürüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
    https://www.youtube.com/watch?v=7wbOAx2mDVQ

Bunlar gercek olur mu??

Ne derler buradaki degerli ustadlar??

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    gübre fabrikaları'ndan iyi hikayeler çıkmış. çıkmış çıkmasına da ben bu mahkeme olayları gübre lehine sonuçlanacağı belliyken mal taşıyordum. o ara hiç öyle bir altın hikayesi varmış gibi bir fiyatlama yoktu. sonra ben de dedim ki eğer bu haber realiteye dönüşme ihtimali taşısa bize 4-5 liradan vermezler, sonra da sattım gitti.

yani birincisi böyle tahtalarda patronla (devlet) anlaşmasız 86 milyonluk malı alacaksın (şirketin %10'una ortak olmuş), bu fiyata kadar satmayacaksın da, sonra röportaj vereceksin, burası türkiye borsası. ikincisi 86 milyonluk malı alırsın, gider bedelliyi çakar, sonra da maliyeden adam gönderir, tabana verir, çakma haberle elinden alır o malı.

Sayfa 1226/1230 İlkİlk ... 22672611261176121612241225122612271228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •