Sayfa 366/996 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben bu forumda en eski uyeyim.

1999 dan bu yana.

Kimseye iftira atmam, kimseyi ozelden suclamam.

Biz hirsiza giydirdikce, nedense Islam'i asagilayor oluyoruz.

El insaf. Ne iftiraymis, bul ve buraya yaz.
    65 yasindayim, dogru konus. Ben kardesin filan degilim

Bir daha da yazma, benim cahillerle isim olmaz.

Bunu bir defa'da sela konusunda yaptin.

Fetocu musun, Musluman kardeslerden misin bilmem, ancak adam yaftalamakta ustune yok.

Eger bir kez daha yazarsan, seni bu sitede sokaga cikamaz hale getirim.

Hadi ikile.
    Aha buraya yazdığın.
    1. Fetönünde hırsızında taaaaaa...... Vallahide billahide bu paylaşımlarınızda zoruma bir şey gidiyorsa Allah bin türlü belamı versin.
    2. Bana Fetöcü veya Müslüman kardeş falan demişsin yani olmadığım bir şeyle bana ithamda bulunmuşsun. Sela meselesinde de bir yazı vs yazdığımı hatırlamıyorum getirirsen sen nasıl istersen özür dilerim. Çünkü fazla yazım olmaz. Bu iftira olmuyor mu?
    3. Ben siz alınmayın diye sizin o yazınızı bile alıntılamadım. Sadece ortaya bir yazı yazdım. İstersen o yazıyı da senin yazını da yaz.
    4. Ben 2000 li yıllardan beri takip ediyorum 2006 dan beri yazıyorum 1 Allahın kuluna bir söz dalaşım olmadı. Siz hariç Kasparofla bile Anlaşırım.
    Forumu meşgul ettiğim için özür dilerim. Hayatta yalanla işim olmaz ve öyle bir ithamda susamıyorum.

Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    bugün ne var forumda diye bi bakayım dedim yine DİN ve devlet işleri ilk sırada ülke batsın dolar çıksın 2. sırada hep aynı terane valla... yok mu bir teknik temel analiz falan dolar dip seviye vs? işleri savsaklamayın bırakın devlet işini seçilmişler yapsın burası siyaset yapma yeri değil
    Takipteyim çıkar yakında kokusu
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Buyur.
    Bunu ozelden yazdin.

Bak kardeşim ben okuduğunu anlamada çok zorluk çeken biri değilim. Ama ifadelerin gerçekten aşağılama kokuyor. Lütfen birbirimizi kırmayalım. Arabın sesi değil ama ses şiddeti ve kötü okunması ayrı mesele. Zaten süslümanlara ne dersen de o onları ilgilendirir. Forumu meşgul etmemek için buradan yazıyorum. Size iyilikler diliyorum...
    Bak hala ayni kafa.

Kardesim, beni surekli musluman olmayan biri gibi, islam dusmani gibi gostermekten amacin ne.?

Bana ilk kez dalastigin konuyu bulamadin, ben sana hatirlatayim.

Dedim ki, sela'larin, olum var ha..! diye milleti korkuya sevkettigini anlayamiyormusun, hem de bu siddette..yazmistim.

Bunu da islam'a hakaret olarak almistin. Ben ses etmedim.

Sen diyanetmisin muftumusun ?

Neden islami savunmayi gorev edindin ?

Beni zaten musluman saymiyorsun ama, ben sana Turkce ve Ingilizce ders veririm.

Bu hirsiz sahtekar surusunun islama verdigi zarar benim derdim.

Bunu bile anlayamiyorsun.

Bir de bu kadar kirli bir beyinle, vakti zamani gelince nereye gidecegini saniyorsun ?

Allah yardimcin olsun.

Din konusu veya din üzerinden tartışmak ve bir ywre varmak imkansızdır. Sen daha müslümansın ben daha müslümanım tartışması yada sen yobaSın ben laikim tartışması kimseyi bir yere götürmez vazgeçin bu gereksiz muhabbetten ceza alır oturursunuz üzmeyin kendinizide kqrşınızdakinide
    bir halt olacağı yok.

5. Hem iftira et hemde yaz sen ne biçim insansın Azıcık özür dile o bile yok. Sela konusunda bir yazı yazmadım. Yine iftira atıyorsun yukarda sırayla yazmışım. Cevap ver. Gözünün önüne seriyorum her şeyi hala görmek istemiyorsun. Arabın sesi ifadesi ne. Daha güzel daha iyi şekilde ezan okunabilir de insanları rahatsız ediyor de bende evet deyim. Yeter artık benle ilgili ifadeni görmeyim bende yazmam. Ama ben değil o dediklerini yapan sensin.

6. Artı şu meşhur dönemde okunan selalardan bende fazlasıyla rahatsız oldum. Yeter artık...

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hem iftira et hemde yaz sen ne biçim insansın Azıcık özür dile o bile yok. Sela konusunda bir yazı yazmadım. Yine iftira atıyorsun yukarda sırayla yazmışım. Cevap ver. Gözünün önüne seriyorum her şeyi hala görmek istemiyorsun. Arabın sesi ifadesi ne. Daha güzel daha iyi şekilde ezan okunabilir de insanları rahatsız ediyor de bende evet deyim. Yeter artık benle ilgili ifadeni görmeyim bende yazmam. Ama ben değil o dediklerini yapan sensin.
    Yuh artik, ne deyim.

Arkadaşlar, tabiki beni arkadaş kabul edenler, lütfen kısır tartışmaları bırakın.

Yüksek yerden emir geldi işleri savsaklamayın, dolar gayme ne olacak onunlan ilgilenin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 366/996 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •