Sayfa 498/1001 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Viop - XXIX

Arkadaşlar naçizane bırakın shortu profesyoneller açsın. İllaki viopta olacağım diyorsanız, her enstrümanda long açın. Zaten gram altın ve bist açsanız yeter. Sadece piyasayı iyi takip edip bunların oranları ile oynayın. Viopta ki parada faizden nemalanıyor zaten mis gibi. Ufak tefekte hisse alın satın, sonuçta temel dayanak hisse bu işte. Hemde hissenin hikayesiydi falandı derken rakam alıp satmazsınız.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunları bu yıl viop hesabı eksi olan biri olarak yazıyorum. Kaynanam altından %50 kazandı bu yıl yine standart değişmiyor, hep o kazanıyor.[emoji3]

Ve burayı okurken, yazanları ve yazılanları çok iyi irdeleyin. Burda çok batakta var, kurum elemanıda var, 1 er 2 şer lot takılanda var, Ego savaşı verende var, 50 dolar borcunu ödemeyip çatır çatır yazanda var. Varda var. Vadeli piyasadasınız bir hatanız hayatınızı karartır.

Neyse yeni yılda herkese öncelikle sağlık diliyorum. Gerisi bir şekilde uyar.

4. Bravo....
    Net bir şekilde özet
     Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Ve burayı okurken, yazanları ve yazılanları çok iyi irdeleyin. Burda çok batakta var, kurum elemanıda var, 1 er 2 şer lot takılanda var, Ego savaşı verende var, 50 dolar borcunu ödemeyip çatır çatır yazanda var. Varda var. Vadeli piyasadasınız bir hatanız hayatınızı karartır.

Neyse yeni yılda herkese öncelikle sağlık diliyorum. Gerisi bir şekilde uyar.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ben de borsayı bırakmayı düşünüyorum.

Bu iş nasıl çalışıyor diye merak ediyordum, akıl ve mantık yeteri değil.

Kızlarsoruyor sayfalarına takılıp bu kadınların derdi nedir onu anlamaya çalışmayı düşünüyorum. Esas sorun kaynağı kadınlar olabilir, erkekler genelde bir şekilde anlaşıyor gibi. Bir düşünür hangi sorunu kazırsanız altından bir kadın çıkar veya benzeri söz söylemiş. Kibarca da söylenmiş "Dünyada her şey kadının eseridir" - Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu sefer de duvardan bırakma deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Kim me derse desin shorttan para kazanan long trendi gibi tutamaz..o short trendinde suan ki lomg trendi boyu kadar bir kazanç gösterin bir daha yazmam buraya..
    Short kendini kandırmaktan başka bir şey değil..çünkü her olumlu ve olumsuz haberde pin bar ikisine de geçirir..
    Spot candır gerisi heyecan

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Kim me derse desin shorttan para kazanan long trendi gibi tutamaz..o short trendinde suan ki lomg trendi boyu kadar bir kazanç gösterin bir daha yazmam buraya..
    Short kendini kandırmaktan başka bir şey değil..çünkü her olumlu ve olumsuz haberde pin bar ikisine de geçirir..
    Spot candır gerisi heyecan

Bu yıl azcık cebim para gördü spota takıldım. Viopta palaya çalış dur.

8. Birisi de burda hala yok uyumsuz yok şu bu teknik analize inanmam göstergeye inanmam falan yazmış..
    Bunu yazan adam her indikatörün sadece fiyata göre hesaplandığını bilmiyor mu..
    Bakınız bu bile bir yanılgıdır..
    Çünkü yatırımcı davranışı hiç bir zaman aynı değildir..
    O durumda sadece fiyatı etkiler ve bu bir furyadır..
    O yüzden indikatörü mevcut temel yapı ile yorumlamak gerekir..

Sayfa 498/1001 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •