Sayfa 73/1009 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Faiz yüzde 1 olduktan sonra elli yıl bile baglayabilirsiniz.Hatta siz faizi dert etmedikten sonra günlük bağlayın, tabela faizi her gün sonsuza kadar işlesin...

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    tam da onlarin aradığı müşteri 2 sene dusuk faizden baglarlar ustune de çay söylerler.
    %20 den bağlarım gider %10-12 den kredi çeker gider dolar alırım bakalım çayı kim keyifle içer

3.  Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    %20 den bağlarım gider %10-12 den kredi çeker gider dolar alırım bakalım çayı kim keyifle içer

Güreşçilerde fazla el ense nedeniyle kafada hasarlar oluşabiliyor. Kafayı korumak lazım....

Bankaları yönetenler '' eksik akıllımı ki '' sana %20 mevduat faizi verecek , sonra da bu parayı yine sana %12-15-18 faizle kredi verecek ? Yılbaşı gecesi ayranı fazla kaçırmış olmalısın.

Dolar başlığında doların 5 liraya düşeceğini yazıyor sonra faiz başlığında nefes alıyorsun. İyiymiş be ya...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Reel getirinin olduğu dönemlerde uzun vadeyi baz alırsanız TL mevduat faizi bileşke etkisi nedeniyle gayrimenkul yatırımından daha çok kazandırır. Ama altını çiziyorum enflasyonun üzerinde faiz verildiği dönemlerde.

Sanırım 2012 yılıydı iki arkadaşla "Son 10 ve 15 yılda banka faizi mi gayrimenkul mü daha çok getiriyor?" diye hesapladığımızda iki dönemde de mevduat faizinin daha çok getirdiğini hesaplamıştık. Ama bankada duran para hiç çekilmemesi şartıylaydı. Yani her yıl faizin faizi paraya eklenince(bileşke etkisi) Banka mevduat faizi uzun vadede daha karlıydı. Tabi bunlar reel getirinin verildiği 2012 yılı ve öncesi için geçerli.

Eğer gerçekten de normalleşme olacak ise ve mudilere enflasyon üzerinde faiz verilirse yine geçmişteki gibi TL faizi yatırımı en cazip yatırım araçlarından biri olabilir.

Albert Einstein der ki: "Bileşik faiz dünyanın sekizinci harikasıdır. Onu anlayan kazanır, anlamayan bedelini öder."

Bu arada Tüm dostların yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.
    Bunun icin cooook uzun yasamaniz lazim..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Güreşçilerde fazla el ense nedeniyle kafada hasarlar oluşabiliyor. Kafayı korumak lazım....

Bankaları yönetenler '' eksik akıllımı ki '' sana %20 mevduat faizi verecek , sonra da bu parayı yine sana %12-15-18 faizle kredi verecek ? Yılbaşı gecesi ayranı fazla kaçırmış olmalısın.

Dolar başlığında doların 5 liraya düşeceğini yazıyor sonra faiz başlığında nefes alıyorsun. İyiymiş be ya...
    1. si dolar başlığında dövizin 5 liraya düşeceğini yazmadım hiç bir zaman ıspatla forum üyeliğimi kapatayım.
    2. 2018 de %22 ile bağladığım 1 yıllık mevduat karşılığında %0.79 ile ev aldım bu da kapak olsun.
    3. Ben bu sene yine %20 ve üzeri 2 yıl mevduata koyup yine aynı bankadan %10-12 ile kredi çekip sana resim atarım

demem o ki sadece bankalar değil eksik akıllı başkaları da var

6.  Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    1. si dolar başlığında dövizin 5 liraya düşeceğini yazmadım hiç bir zaman ıspatla forum üyeliğimi kapatayım.
    2. 2018 de %22 ile bağladığım 1 yıllık mevduat karşılığında %0.79 ile ev aldım bu da kapak olsun.
    3. Ben bu sene yine %20 ve üzeri 2 yıl mevduata koyup yine aynı bankadan %10-12 ile kredi çekip sana resim atarım

demem o ki sadece bankalar değil eksik akıllı başkaları da var

Sen neymişsin be komando. Buralarda kendini heba ediyorsun. Bu kadar eksik akıllının arasında ne işin var, nurolbank müdürü olsana

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sen neymişsin be komando. Buralarda kendini heba ediyorsun. Bu kadar eksik akıllının arasında ne işin var, nurolbank müdürü olsana
    Konu Nurol'a nasıl geldi?

Sayfa 73/1009 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •