Sayfa 384/556 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

Bu arada takaslarda 1M üzeri mal çekilmiş geçmiş sayfalarda var fikri olan

2. Bugün totalde 6 milyar hacim bekliyordum yine zayıf geldi hacimler. Faliyetleri yakından Takibe devam.

3.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bugün totalde 6 milyar hacim bekliyordum yine zayıf geldi hacimler. Faliyetleri yakından Takibe devam.
    Değerli dostum, viopta ya bir müşteri shortlaya shortlaya battı ya da başka bir nedenden ötürü kaybedildi.. Neredeyse yarı yarıya düştü viop payı, takip edilmeli..

4.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Değerli dostum, viopta ya bir müşteri shortlaya shortlaya battı ya da başka bir nedenden ötürü kaybedildi.. Neredeyse yarı yarıya düştü viop payı, takip edilmeli..
    Saygıdeğer hocam hepimiz önemli olanın bist hacmi olduğunu biliyoruz; böylesi müthiş hacimli günde bisttede oransal düşüş mevcuttu.

Şahsi fikrim büyük bir yatırımcı kaybettiler, malesef orta boy aracı kurumların kurumsal yatırımcı azlığı böyle bir kaç büyük yatırımcıya gebe bırakıyor.

Umarım oransal büyümemiz devam eder, saygılar selamlar.

5. İnfo hissesi 2020 yılı içerisinde 12 ile 24 fk arasında , görseldeki bant aralığında hareket etmiş.
    Son 2 bilançodan önce de 24 fk yı görmüş. Kanal üst bandına dokunmuş.
    2020 4Q bilanço açıklanmadan önce de 24 fk yı yine görebilir ihtimali üzerinde durursak:
    24 * 0,3248 (HBK) =7,79

Alıntı Originally Posted by rovolver Yazıyı Oku

İnfo hissesi 2020 yılı içerisinde 12 ile 24 fk arasında , görseldeki bant aralığında hareket etmiş.
    Son 2 bilançodan önce de 24 fk yı görmüş. Kanal üst bandına dokunmuş.
    2020 4Q bilanço açıklanmadan önce de 24 fk yı yine görebilir ihtimali üzerinde durursak:
    24 * 0,3248 (HBK) =7,79
    Sn. Rovolver,
    Gördüğüm kadarı ile hem ismen de hemde İnfo taşıyorsunuz. İnfo için 4 çeyrek kar tahmininiz var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by KoRs Yazıyı Oku
    Umarım dediğiniz gibi olur.

Sene sonu 35 milyon net kar çok iyi bulurum.

Zaten tahminim 32.800.000.

BIST hacimlerinde artışın ana sebeplerinden birisi faizin düşük olması sebebiyle yatırımcıların kredili işlem maliyetinden ötürü kurum

kredisini tercih etmesiydi. Kurum için kazan-kazan durumu. Hem yatırımcının işleminden komisyon hem de faiz geliri kazanma

avantajıydı. Takasbank'ın faizi %12'ye çekmesi, MB yıl sonu enflasyon beklentisinin min. %10 civarında oluşması faiz ortamının en iyi

olduğu zamanların bittiğinin işaretidir. Hacim devam edebilir lakin kredili işlem açan sayısı azalacaktır. Zaten son çeyrek faiz gelirinin

bedelli sermaye artımından gelecek tutar sebebiyle max. seviyeye getirdim.

Merrill Lynch - Yapıkredi ve İs Yatırım hacimden en büyük pastayı alan 3 kurum.

Merrill Lycnh olmadığı zamanlarda pazar payı diğer kurumlara dağılmaktadır.

2020 yılında Merrill Lynch'in aktif olduğu günlerde pazar payını arttırabilen aracı kurumlar pozitif ayrışacaktır.

Unutulmamalıdır ki şirket büyüme hamleleri yapmakta ve bu maliyetleri arttıracaktır.

Genel yönetim giderleri, personel ücretleri, yeni şube yatırımları vb.

Bu sebeplerle önümüzdeki 2 çeyrek brüt kar marjlarının çok iyimser baz alınması illüzyona yol açacaktır.

Syg.
    Temmuz ayındaki öngörümde faizlerin yükselmesi ile işlem hacminin son çeyrek bu kadar artacağını tahmin edememişim.

Yabancının tekrar BIST'e gelmesi , yeni gelen 600k yatırımcının 2021'de işlem yapmaya devam etmesi, artan pazar payı sebebiyle,

2021 sene sonu net kar tahminim 100 milyon TL'dir.

2021 sene içerisinde çift haneli rakamların görülmesi beklentimdir.

Syg.

8.  Alıntı Originally Posted by Kivancmtl Yazıyı Oku
    Sn. Rovolver,
    Gördüğüm kadarı ile hem ismen de hemde İnfo taşıyorsunuz. İnfo için 4 çeyrek kar tahmininiz var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn.Kivancmtl ,
    Ben biraz minimumcuyum sanırım Ya da riskleri görmezden gelemiyorum. Hem faiz oranı artışı hem de az da olsa döviz kurundaki düşüş sebebiyle 2020 4.Çeyrek için 20 M 'luk bir kar bekliyorum.
    En fazla 24 M olur düşüncesindeyim ama daha fazlasına da hayır demeyiz tabii

Sayfa 384/556 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •