Sayfa 183/932 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Mükemmel teknik şimdi Afyon mu oluyor dostlar.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Mükemmel teknik şimdi Afyon mu oluyor dostlar.
    Abi her senedin mükemmel tekniği vardır. Önemli olan ona uygun şablonu ya da formasyonu geliştirebilmek...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Abi her senedin mükemmel tekniği vardır. Önemli olan ona uygun şablonu ya da formasyonu geliştirebilmek...
    Onu yapabilmek zor mu oluyor.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Onu yapabilmek zor mu oluyor.
    Yüzlerce senedin, yüzlerce formasyonu var abi. Biraz şans işi diyelim. Biraz da çabalamak lazım. Senetlere göz gezdirirken hangi indikatörde nasıl tepki verdiğini anlamaya çalışmak lazım. Diyelim bir senet gördünüz ne olmuş da yükselmiş? Ya da ne olmuş da düşmüş?

Bunlara bakmadan önce bir mantığınızın olması lazım. Harekete başlamış trene binip mi yolculuk edelim kapabildiğimiz yerden? Yoksa istasyonda bekleyen trene binip hareket etmesini mi beklemek lazım? Şahsen ben 2. seçeneği kullanıyorum.

Yani senet seçereken yatay hareket eden ya da fiyatlarındaki değişimler durgunlaşmış senetleri tercih etmeye çalışıyorum. Eğer volatilite yüksekse bunu gürültüsüz hale getirmeye çalışıyorum. Bu indikatörlerin paremetrelerini değiştirmek ya da ortalamalarını almak yoluyla olabilir.

Sonra bir şablon oluşturuyorsunuz. Senet almak için kriterler oluşturuyorsunuz. Bizim senede gitmemize gerek kalmıyor, senet bize geliyor. Şu an dosyada 6 sistem var. Ama inanın onbinlerce sistem bile yapılabilir. Göstergelerin, kriterlerin, parametrelerin, periyotların, analiz tiplerinin hepsinin 400 küsür senetle kombinasyonunu hesaplamaya kalkarsanız belki daha yüksek rakamlara ulaşırsınız.

Bizimkisi amatör işi, imkan dahilinde bu kadar... Daha güçlü bilgisayarlar, daha fazla emek, daha fazla zaman... Bunların hepsi başarıya kapıyı açan olaylar diyelim...

İşin özeti; Daha fazla sistemle, daha fazla taramayla, oltaya takılanların arttırılması mümkün. Diyeceğim o ki gerçekten zor abi...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    [URL="[url=https://hizliresim.com/J31CJg][/url]"]
    Borsada kazanmanın yolu,
    1. Endex yükseliş trendinde olacak.
    2. Şirket bilançosu detaylı incelenecek,özellikle satış ve faaileyet kar'ındaki artışlar. Yatırımlar ve şirket hikayesi.
    3.Hissenin tekniğine bakılacak, hacimden speğin malı toplayıp toplamadığı izlenecek.
    4. Zaman ve birazda şans.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sn. Dandakan, O zaman Afyon sisteme uygun değil gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Yüzlerce senedin, yüzlerce formasyonu var abi. Biraz şans işi diyelim. Biraz da çabalamak lazım. Senetlere göz gezdirirken hangi indikatörde nasıl tepki verdiğini anlamaya çalışmak lazım. Diyelim bir senet gördünüz ne olmuş da yükselmiş? Ya da ne olmuş da düşmüş?

Bunlara bakmadan önce bir mantığınızın olması lazım. Harekete başlamış trene binip mi yolculuk edelim kapabildiğimiz yerden? Yoksa istasyonda bekleyen trene binip hareket etmesini mi beklemek lazım? Şahsen ben 2. seçeneği kullanıyorum.

Yani senet seçereken yatay hareket eden ya da fiyatlarındaki değişimler durgunlaşmış senetleri tercih etmeye çalışıyorum. Eğer volatilite yüksekse bunu gürültüsüz hale getirmeye çalışıyorum. Bu indikatörlerin paremetrelerini değiştirmek ya da ortalamalarını almak yoluyla olabilir.

Sonra bir şablon oluşturuyorsunuz. Senet almak için kriterler oluşturuyorsunuz. Bizim senede gitmemize gerek kalmıyor, senet bize geliyor. Şu an dosyada 6 sistem var. Ama inanın onbinlerce sistem bile yapılabilir. Göstergelerin, kriterlerin, parametrelerin, periyotların, analiz tiplerinin hepsinin 400 küsür senetle kombinasyonunu hesaplamaya kalkarsanız belki daha yüksek rakamlara ulaşırsınız.

Bizimkisi amatör işi, imkan dahilinde bu kadar... Daha güçlü bilgisayarlar, daha fazla emek, daha fazla zaman... Bunların hepsi başarıya kapıyı açan olaylar diyelim...

İşin özeti; Daha fazla sistemle, daha fazla taramayla, oltaya takılanların arttırılması mümkün. Diyeceğim o ki gerçekten zor abi...
    Bence çok zor, Tolga beye sonuna kadar katılıyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sn. Dandakan, O zaman Afyon sisteme uygun değil gibi.
    Çimentolar genel anlamda kar yazmaya başladılar, başlanacak kanal beklentisi kentsel dönüşüm vs. tabi afyon spekülatif hareketler yapabiliyor. Yatırımlarını tamamlamıştı zannedersem takip etmek gerekir.

Sayfa 183/932 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •