Sayfa 39/174 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 1392 madde; 305 - 312 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1. Gerçekten çok ilginç bir hisse. Resmen fiyatı yükselmesin diye yıllardır özel çaba harcanmış. Hisselerini geri toplamak yerine temettü vermek tercih edilse, ya da hiçbir şey yapılmasa piyasada kendi değerini bulurmuş. Yıllara sari pd/dd sürekli düşmüş. Besim Bey vergi sevmediği için oluşan nakitleri hisse geri alımında kullanmış olması da bir ihtimal...
    kottan çıkmaya niyetlenmiş olabilirler mi? Bu konuda fikri olan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Yaptığı hareketler bu kadar diretmesi beklemesi onu gösteriyo büyük ihtimalle kottan cıkıcaklar hisseyi tekrar dağıtma niyetinde görünmüyo olsun istedigimiz rakamdan almazsa bizde sirketten kar payimiz aliriz.videoda da besim beyin anlatmak istedikleri degil vurgulamak istediğim karşınızda ki adamı görün ve yükselmesinin kolay olmayacağını anlayın istedim.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Kara51 Yazıyı Oku
    https://youtu.be/VBsaHQzFMAw besim beyin efsane videosu
    Bu adam bizi de satar tuza verir haberimiz olmaz
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

4. Bu tahtaya her baktığımda, operasyon müziği arka fonda çalıyor gibi hissettirir.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Kara51 Yazıyı Oku
    Yaptığı hareketler bu kadar diretmesi beklemesi onu gösteriyo büyük ihtimalle kottan cıkıcaklar hisseyi tekrar dağıtma niyetinde görünmüyo olsun istedigimiz rakamdan almazsa bizde sirketten kar payimiz aliriz.videoda da besim beyin anlatmak istedikleri degil vurgulamak istediğim karşınızda ki adamı görün ve yükselmesinin kolay olmayacağını anlayın istedim.YTD
    “Olsun istediğimiz rakamdan almazsa biz de şirketten kar payımızı alırız” bu kısmı biraz açar mısınız? kottan çıkma durumunda değerleme fiyatından hisselerinizi satmazsanız firmaya ortaklığınız devam eder. Bu durumda yönetim kurulu kottan çıkma sonrası kar payı dağıtma kararı almadıkça nasıl kar payı alınabilir? elinizde işe yaramayacak küçüklükte bir ortaklık kalmış olmaz mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Kara51 Yazıyı Oku
    Yaptığı hareketler bu kadar diretmesi beklemesi onu gösteriyo büyük ihtimalle kottan cıkıcaklar hisseyi tekrar dağıtma niyetinde görünmüyo olsun istedigimiz rakamdan almazsa bizde sirketten kar payimiz aliriz.videoda da besim beyin anlatmak istedikleri degil vurgulamak istediğim karşınızda ki adamı görün ve yükselmesinin kolay olmayacağını anlayın istedim.YTD
    https://twitter.com/Mesut07672601/st...628814855?s=20

Sayfa 39/174 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •