Sayfa 536/1001 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    en guzel üniversitelerden ekonomi,işletmeden mezun olupta bu piyasada ensesinden tokadin eksik olmadığı tanıdıklarım var
    ama alaylı olup bu işten çok para kazanan tanıdıklarım da var... inanın dediğim gibi bu konudaki Eğitim bilgi teorik olarak işe yarıyor ama piyasada bunun faydasını göremiyorsunuz...
    olmaz olurmu hiç hemde gırla. ama sen nasıl faydasını göremiyoruz diyosun onu anlamdım. 20 yıldır borsadasın ve bugün hala yüklü meblağ larla işlem yapabiliyosun. başarısız birisi için 20 yılda dağlar dayanmazdı bu oyuna..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    olmaz olurmu hiç hemde gırla. ama sen nasıl faydasını göremiyoruz diyosun onu anlamdım. 20 yıldır borsadasın ve bugün hala yüklü meblağ larla işlem yapabiliyosun. başarısız birisi için 20 yılda dağlar dayanmazdı bu oyuna..
    ekonomi işletme ile ilgili bölümden mezun olup olmamayı kastettim.
    Alaylı olarak Bu işe girdim.deneme yanılma bata çıka...egitimin ucretini herife peşin vererek devam ettim.... kendim önerilen tek.analiz kitaplarını okudum....gün-de 10 saat ...teknik analizin faydası elbette çok fazla.

ekonomi işletme ile ilgili bölümden mezun olup olmamayı kastettim.
    Alaylı olarak Bu işe girdim.deneme yanılma bata çıka...egitimin ucretini herife peşin vererek devam ettim.... kendim önerilen tek.analiz kitaplarını okudum....gün-de 10 saat ...teknik analizin faydası elbette çok fazla.
    hımm anladım şimsi tamam. ama bu işe herkes alaylı olarak giriyor, başka çaresi yok çünkü okulu yok bunun. zamanla yanıla yenile bir yerlere gelinebiliyor ama herkes içinde geçerli değil tabiki
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    kicker07 vardı.ekonomi dışında bir bölümden mezunu.ama bu işte milyonlarla oynuyordu.hem vobda oldukça başarılıydı...ama sorarsan alaylı sayılır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hımm anladım şimsi tamam. ama bu işe herkes alaylı olarak giriyor, başka çaresi yok çünkü okulu yok bunun. zamanla yanıla yenile bir yerlere gelinebiliyor ama herkes içinde geçerli değil tabiki
    Aynen demek istediğim bu işin okulu yok... Vallahi ben 2 kere battım. Ankara'da borsa okulu vardı da ben mi gitmedim😀😀
    son yıllarda çorbam kaynıyor .gelecekle ilgili planlar yapabiliyorum bu bana yetiyor.. biraz da eğlence biraz da adrenalin olunca...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bursa'da olmak sürekli teyakkuz halinde olmak demektir .bütün dünyaya yönelik algıların her zaman açık . Hele geceye yüklü kontratı ile girmişsen.. Vallahi açıkçası herhalde biraz da adrenalin bağımlısı olmuş gibiyim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Şu telefonda yazmaya Bir türlü alışamadım ben bir şey söylüyorum farklı şey yazıyor... Neyse iyi geceler

Aynen demek istediğim bu işin okulu yok... Vallahi ben 2 kere battım. Ankara'da borsa okulu vardı da ben mi gitmedim����
    son yıllarda çorbam kaynıyor .gelecekle ilgili planlar yapabiliyorum bu bana yetiyor.. biraz da eğlence biraz da adrenalin olunca...
    sevindim çok iyi başarıların devamını diliyorum allah zarar vermesin. evet sigara gibi bağımlılık yapıyor. burda meselela oyunun içinde olamayıpta hala kendinde borsa konuşma ihtiyacı hisseden bir sürü insan var ben bunu çok rahat tahmin edebiliyorum ama akıllıca yazar çizerse çok görmüyorum çünkü aynı durumda çok insan var. iyi geceler

Sayfa 536/1001 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •