“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
ekonomi işletme ile ilgili bölümden mezun olup olmamayı kastettim.
Alaylı olarak Bu işe girdim.deneme yanılma bata çıka...egitimin ucretini herife peşin vererek devam ettim.... kendim önerilen tek.analiz kitaplarını okudum....gün-de 10 saat ...teknik analizin faydası elbette çok fazla.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
kicker07 vardı.ekonomi dışında bir bölümden mezunu.ama bu işte milyonlarla oynuyordu.hem vobda oldukça başarılıydı...ama sorarsan alaylı sayılır.
Bursa'da olmak sürekli teyakkuz halinde olmak demektir .bütün dünyaya yönelik algıların her zaman açık . Hele geceye yüklü kontratı ile girmişsen.. Vallahi açıkçası herhalde biraz da adrenalin bağımlısı olmuş gibiyim
Şu telefonda yazmaya Bir türlü alışamadım ben bir şey söylüyorum farklı şey yazıyor... Neyse iyi geceler
sevindim çok iyi başarıların devamını diliyorum allah zarar vermesin. evet sigara gibi bağımlılık yapıyor. burda meselela oyunun içinde olamayıpta hala kendinde borsa konuşma ihtiyacı hisseden bir sürü insan var ben bunu çok rahat tahmin edebiliyorum ama akıllıca yazar çizerse çok görmüyorum çünkü aynı durumda çok insan var. iyi geceler
Yer İmleri