Sayfa 404/996 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bitcoin 35000 dolar..
    Gözümün önünde müşterim 5 coin aldı 7500 den tanesi.. dalga geçmiştim bi de adamla, olmayan parayı aldın diye..
    benimde buna benzer bir olaya şahit olmuşlugum var
    lakin bu coin işine hiç sıcak bakmıyorum
    elle tutulmayan gözle görülmeyen bir durumdan kaynaklanıyor olabilirmi bilemiyorum jenarasyon farklılıgıda olabilir

Boşuna kafa yormayın, biz Bitcoinle ancak pizza alınır diyen kafadayız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. ülke insanı olarak çok fazla dolandırılma tokatlanma durumuna maruz kaldıgımız için
    vatandaş parasını bile bankada tutmamaya altınını yastık altı yapmaya meyillendi
    bu durumda orta olmayan bir paraya yatırım yapmak zor geliyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Önümüzdeki 2 sene george orwell yılı olur artık.

George Orwell'in ölümünün 70. yılı: Yayınevleri, telif hakları sona eren Orwell kitaplarını basmak için kolları sıvadı

Ayrıca Orwell'in 1984, Hayvan Çiftliği gibi kült kitapları, istenmesi durumunda tiyatro veya bilgisayar oyunlarına ya da sinema filmlerine de konu olabilecek.

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-55518852

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben bugün akbilimi hes koduyla eşleştirdim bile. İzlesinler bakalım otobüs seyahatlerimi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bitcoin çok ters bir enstrüman. Minik dalgalarını bir süre takip ettim Sn Kızıldağ bir bakın demişti bulaştık ordan diyelim, nedir bunun elliott dalga davranış karakteristiği diye. En düşük ihtimalli seçenekleri kullanıyor, tek uzun barda -iğne diyorlar, bütün dalga hedefini tamamlıyor, hakkın rahmetine kavuşturur kaldıraçlı işlem yapan KY yi. Analizi yapılamaz, en iyi elliotisyenleri takip ettim, herkes aynı, çok itidalli yaklaşıyorlar, ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Öte yandan koleksiyon değeri var yorumları yapılıyor diğer coinler gibi değil deniyor. Akyatırımdan bir portföy yöneticisinin yorumlarını okumuştum. Öyle diyordu, BTC ancak koleksiyonluk olabilir, asıl diğer hafif, hızlı coinlerle bu iş olacak, onlardan da daha çok fazla sayıda sürülmesi lazım piyasaya ve yapısal zeminin finans/ekonomide tam oturması lazım meyanında açıklamış. Hiç bitmeyen bir halka arz gibi anladım olayı. Fanatikleri de var tabi, etkileşmek mümkün değil.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bitcoin 35000 dolar..
    Gözümün önünde müşterim 5 coin aldı 7500 den tanesi.. dalga geçmiştim bi de adamla, olmayan parayı aldın diye..
    100 bini geçebilir ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Çantasına el atmak derken, benim aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
    Mason toplantılarında bir oda var, odanın icindede canta var çantanın ıcındede para var . Üyeler istedigi kadar para alıp koyabiliyor. Bu çantanın adı dul karının çantası.
    Masonlardada dul kalmıs kadınların cocuklarını vs okutmak ayrı bir sevaptır onlar için.

Benim fantezimde işte o çantayı komple götürmek.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    ülke insanı olarak çok fazla dolandırılma tokatlanma durumuna maruz kaldıgımız için
    vatandaş parasını bile bankada tutmamaya altınını yastık altı yapmaya meyillendi
    bu durumda orta olmayan bir paraya yatırım yapmak zor geliyor
    Bitcoin konusunda dediklerinize ilave olarak ben de şöyle bir durumdan çekinirim, mesela büyük bir terörist saldırı olur amerikada filan ve adamların gizli servisi terörün finansmanıyla, kara paranın aklanmasıyla filan bu bitcoin arasında bağ bulup komple yasaklarlar ve internette izini bulduklarını direk suçlarlar gibi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 404/996 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •