Boþuna kafa yormayýn, biz Bitcoinle ancak pizza alýnýr diyen kafadayýz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
ülke insaný olarak çok fazla dolandýrýlma tokatlanma durumuna maruz kaldýgýmýz için
vatandaþ parasýný bile bankada tutmamaya altýnýný yastýk altý yapmaya meyillendi
bu durumda orta olmayan bir paraya yatýrým yapmak zor geliyor
Bitcoin çok ters bir enstrüman. Minik dalgalarýný bir süre takip ettim Sn Kýzýldað bir bakýn demiþti bulaþtýk ordan diyelim, nedir bunun elliott dalga davranýþ karakteristiði diye. En düþük ihtimalli seçenekleri kullanýyor, tek uzun barda -iðne diyorlar, bütün dalga hedefini tamamlýyor, hakkýn rahmetine kavuþturur kaldýraçlý iþlem yapan KY yi. Analizi yapýlamaz, en iyi elliotisyenleri takip ettim, herkes ayný, çok itidalli yaklaþýyorlar, ne zaman ne yapacaðý belli olmuyor. Öte yandan koleksiyon deðeri var yorumlarý yapýlýyor diðer coinler gibi deðil deniyor. Akyatýrýmdan bir portföy yöneticisinin yorumlarýný okumuþtum. Öyle diyordu, BTC ancak koleksiyonluk olabilir, asýl diðer hafif, hýzlý coinlerle bu iþ olacak, onlardan da daha çok fazla sayýda sürülmesi lazým piyasaya ve yapýsal zeminin finans/ekonomide tam oturmasý lazým meyanýnda açýklamýþ. Hiç bitmeyen bir halka arz gibi anladým olayý. Fanatikleri de var tabi, etkileþmek mümkün deðil.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mason toplantýlarýnda bir oda var, odanýn icindede canta var çantanýn ýcýndede para var . Üyeler istedigi kadar para alýp koyabiliyor. Bu çantanýn adý dul karýnýn çantasý.
Masonlardada dul kalmýs kadýnlarýn cocuklarýný vs okutmak ayrý bir sevaptýr onlar için.
Benim fantezimde iþte o çantayý komple götürmek.
Bitcoin konusunda dediklerinize ilave olarak ben de þöyle bir durumdan çekinirim, mesela büyük bir terörist saldýrý olur amerikada filan ve adamlarýn gizli servisi terörün finansmanýyla, kara paranýn aklanmasýyla filan bu bitcoin arasýnda bað bulup komple yasaklarlar ve internette izini bulduklarýný direk suçlarlar gibi...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri