Sayfa 279/339 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329 ... SonSon
Arama sonucu : 2706 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: FMIZP - F-M İzmit Piston

1.  Alıntı Originally Posted by AhiOsman54 Yazıyı Oku
    patron payını nereden görebiliyorsunuz? Kapta %80,67 ye düştüğü görünüyor sadece, ?
    -sizin baktığınız dolaşıma konu edilmeyen mkk.da hakim ortaklara ait paylar olabilir
    (dolaşıma/satışa konu edilmeyen ortak payları + dolaşımdaki/satışa konu olan paylar= %80,67.......... bu olabilir mi?)

-benim baktığım piyasada dolaşıma konu olan aracı kurum saklamalarında bulunan paylar

-patron satışı dedim. Çünkü hissede 20 günü aşan sürede her gün patron satışıyla ilgili haber vardı. dolaşıma konu iş'teki paylarında sürekli düşüşte olması nedeniyle satışın bu aracı kurum tarafından yapıldığı kanaati oluşması nedeniyledir

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    632
    evet bayağı bir satmış sona gelmiştir umarım, ama küsüratı da temizleyip %80e inmek ister mi bilemiyorum, göreceğiz artık

3. tahminim bir atımlık mermisi kaldı(20-25 bin)..

4. Patronun satması iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    632
     Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Patronun satması iyidir.

Hangi açıdan iyidir Umut bey,
    gerçi açıklık oranı düşük olmasın yoksa aşırı manipülasyon olabiliyor, orası da var tabi..

6.  Alıntı Originally Posted by AhiOsman54 Yazıyı Oku
    Hangi açıdan iyidir Umut bey,
    gerçi açıklık oranı düşük olmasın yoksa aşırı manipülasyon olabiliyor, orası da var tabi..
    Sayın AhiOsman54, patron elindeki hisselerin oyun dışındaki hisseler olduğunu düşünüyorum. Bu hisselerin piyasadaki oyuncuların eline geçmesi hisseyi sığlıktan biraz olsun kurtaracağı kanısındayım. Ayrıca farklı hisselerde benzer durumları yaşadım ve sonuç hep iyi oldu. Şahsi görüşüm bu yöndedir. Farklı düşünen de olabilir. Saygılarımla

Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

7. Bugün kıpraşma var. İlk etapta Zirve yaptığı 153 lirayı yeniden deniyeceğini umuyorum

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    632
    patron satmış gene ama tahta hareketli, alıcılar belki de satışların bitmesini bekliyordu.
    bugün piyasa hareketli başladı devamı gelecek mi göreceğiz..

Sayfa 279/339 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •