Sayfa 538/1001 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın, bu neyin grafiği?
    mscı turkey ımı usd

sizin için bir şey ifade eder mi?

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    mscı turkey ımı usd

sizin için bir şey ifade eder mi?
    Eder tabi ki.

3. Forumlarda ve kuş ta hep sert aşağı hareket bekleyen dolu .
    Herkesin beklentisi aynı yöne olması sıkıntı .

cingan ın hesabı kavga gürültü olmayınca tadıda çıkmıyor sayfanın ben bir dönem bandırmanın musakca diye deniz kenarında bir bölgesine gitmiştim. iki grup çingene vardı ne olduysa aralarında bi kavga çıktı. birbirlerine öyle bi dayak attılarki değme keyf lerine aradan yarım saat geçti sanki kavga eden onlar değildi. geçtiler karşılıklı biri eline darbuka biri eline keman alarak başladılar bir birlerine kerç etmeye. sonrada hiç bir şey olmamış gibi habul gubul kaynaşmaya farkındaysanız çoğu yerde bilerek eski türkce kelimeler kullanıyorum. buda 1880 doğumlu dedemle birlikte çok yaşamamdan kaynaklanıyor makara olsun diye yan...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

nedense ben yazdıktan sonra sanki bir pretosta varmış gibi sayfa sus pus oluyor. hadi görelim bakalım el mi yaman bey mi yaman.. TIP...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Aynı grafiğin, 2003 deki ralli başlangıcından, eğer yeterli veri yoksa 2008 krizi dip noktasından başlatarak vermek iyi bir fikir verebilir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bizi teğet geçen 2008 krizinin yılbaşında itibaren grafik aşağıda.
    Güney Afrika'da Mandela'nın ardılları yağma, yolsuzluk, hırsızlık, cinayetlerle ülkeyi cehenneme çevirdiği için bizden ancak %20 aşağıda.
    EM-Çin bizden %22 yukarda
    Asya kaplanları %80-90
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

eskiler bilir çocuklar arasında ebe sobe diye bir oyun vardı. köyün birinde çocuklar aralarında oynarken ebe diye bi dağılıyorlar çocuğun birisi tam on sene ortalıktan kayboluyor onsene sonra sakallı bıyıklı sobe diyerek dönüyor EBEE...

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

2015 ve 2017 yi kapsayan tepe değeri kırılınca net bir yukarı atım olmuş tabi ki bunun yanına gelişmelerden ötürü dolarda eklemek gerekli..
    yüzdesel oran verdiği için eklemiyorum..!!
    şunu belirtmek istiyorum 2017 tepe değerinden 940 dan sonra oluşan yeni kanalın aynı senaryosu şuan için 2020 yılı sonuyla atılmış oluyor yani bu kanal derki 2021 yılı içinde endeks ASLA VE ASLA 1230 1200 bantı ALTINI GÖRMEMELİ..VE SON DURAK BU OLMALI DİYOR..!!
    BEN DE CİDDİ ŞEKİLDE 2021 YILININ BU YENİ KANAL DA GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUm..!!!
    analize bakarsanız düzeltme yıl içinde gayet güzel bir şekilde çalışıp yola devam etmiş.ve benim sistemin olan sarı çizgiye bakarsanız endeks için aylık bazda net al sinyali nasıl yakmış ve bu dediklerim neden önemli daha net anlaşılıyor..!!
    dipnot sistem al dediği nokta dan bir daha aşağı yıl içinde salmamış..!!!
    sistem 2017 den bu yan 3 yıllık trendde 2. defa al yakmakta..kırmızı yatay çizgileri sistemsel formasyon stpu...
    2021 yılı için gene net şekilde diyorum kısa vs de bilemem ama şimdiden 2021 aralık poz alacaklar dikkat etmeli..!!
    Oh Şubat,
    Soğuk havaların ateşli ayı,
    Aziz valentin'in ışıltısı
    Karda öpücükler ve kan damlaları)))
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 538/1001 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz