Syn babacan 1905 güzel çalışma olmuş elinize sağlık.
Syn babacan 1905 güzel çalışma olmuş elinize sağlık.
BUrada adam yaniltma baya oluyor gibi geldi bana. Herkes mal almak icn baya bir atiyor yeri geliyor gapli direk acarsa paazartesi 3 tavana kimse alamaz zaten sanirim. Gunlerdir yorumlar yapiliyor abuk subuk. Ama mal birgunde bitti toplam 6.5 mliyon mal bir gunde 2.5m islem yapildi.
Hadi simdi desenize. Ya bu kadar mali alan adamlar nerden satacaklar acaba ?.100 k kalinca gelicem diyorlar birde
Az bı temel analiz yapabilen iyi kotu grafik bakabilen biri 60 liranin altını beklemezdi olursa zaten mecburiyetten olup tekrar ederini bulurdu.dibini kimse bilemez ama bu kadar uçları görmüş kağıt gozgore göre kimseye de dipten full mal almaya fırsat vermezdi.son 100k olcakta hadi gelin bunuda siz alın sevgili kıymetli ky mi diyeceklerdi.satis da bitti ?? Sırada hikaye var mı ?? Pazar değişecek sonra?? Bilançosunda güzel bı kar gelmezse eğer mevcut piyasa değeriyle rakiplerinden bir artısı da kalmiyor.3 mio lotuda yok lot da çoğaldı.bakalim rüzgar nereden esecek bundan sonra
Geçen cuma merko almıştım 7.30'dan. Çarşamba günü 9.03'den hepsini verdim.
Sonra crfsa aldım ortalama maliyet 68 küsür'den. Nihayet patron satışı bitti.
Crfsa'nın artık kendini bim ve migros gibi konumlandırması lazım. Alt pazarda sürünme devri 2020'de kaldı.
Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Bu kagit simdi yil pazara gecebilecekmi en onemlisi bu. Varmi bunu cevapliyqcak kisiler..
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedigim gibi tahta yapıcı is ve vakıfdan islem yapıyor vakif bugun ciddi satıcı tahtadaki
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer İmleri