Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Ons akşam seansı tam kepazelik rezillik ya. Aklı olan bulaşmasın. Ons 5 dolar gider vadelisi 1-1.5 dolar.. Tırt

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kar al yaptık , alıştırma olsun
    Verge burada

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Petrol %5.5 yukarı da. Yarın Tüpraş olumlu olacak görünüyor

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eldekilere bakınca; petrol uçuyor, emtia uçuyor...
    Hsbc dolar kısalıyor...
    Enteresan olacak gibi...

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Durum şu an görmezden geliniyor...

Bu arada yurt dışı çelikler uçuyor...
    Steel index şu an 3.80% artıda...
    Dünde müthişti, Ereğli hızlı gelmişti ama şu satınalma işi bozdu biraz temettüden dolayı...
    Yarın yine Çelik günü olabilir ( elimde olduğundan öyle de istiyor olabilirim)...
    Satın alma peşin olduğundan dolayı temettüyü oraya verdi deniliyor , bugun yabancı çıkışı bu yüzden karanlık odada 14 kademe yukarda kapattı.Şuanda elimde yok yarın bakarız

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dün açtım ince kar alıp kapadım.Topiğe yazdımdı.
    Bugun bütün oyunum yonca üzerine idi iki taraflı .
    Seans bitimine doğru ben pozisyonlarımı kaparım böyle havalarda.

Doğrudur sanki bugün bir ara şort açtım diye yazdığını hatırladım...

Dünmüş, zamanı karıştırır olduk, bu ekran sömürdü bizi resmen...

Pozisyonları kapatmışsan sorun yok, eğer kapamadıysan hangi saikle açtın diye soracaktım...

Yani herhangi bir yerden long/şort farketmez poz açılıp 2.000/3.000 puan alınabilir...

Ama iş 5.000/10.000 puanlara geldi mi ciddi emareler görmek lazım bence...

6. Habertürk'de Ali Babacan var, geçen rakamların sultanı İlhan Kesici vardı, RTE belki kendinden sonraki muhalefeti dizayn ediyor. TV lere herkes çıkamıyor diye biliyorum.

Önce insan prensibi var. Yurtta sulh cihanda sulh prensibi vs diyor, rasyonalist takılıyor.

Çare geliyor ilanlarının arkasında Mustafa Sarıgül vermiş, önce sevgi prensibi varmış, sosyalleşmek için iyi bir parti olabilir. Ölü evinin yasçısı, düğün evinin tefçisi diye küçümseniyor, yakında o da çıkabilir TV'ye.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Doğrudur sanki bugün bir ara şort açtım diye yazdığını hatırladım...

Dünmüş, zamanı karıştırır olduk, bu ekran sömürdü bizi resmen...

Pozisyonları kapatmışsan sorun yok, eğer kapamadıysan hangi saikle açtın diye soracaktım...

Yani herhangi bir yerden long/şort farketmez poz açılıp 2.000/3.000 puan alınabilir...

Ama iş 5.000/10.000 puanlara geldi mi ciddi emareler görmek lazım bence...
    Verge bu badem sisteminde short pozisyon zor iş , çok tahtayı yabancı 2020 de kaçarken bu siteme devretmiş gözüküyor.
    Dışarda sert satışlar olacak , kredilisinden tut panik başlayacak öyle denk getirmen gerek , yoksa endeks ağırlığı tahtalarda surf yapıyorlar makinaları bugun tuprs,krdmd,petkm de görmüşündür.

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Durum şu an görmezden geliniyor...

Bu arada yurt dışı çelikler uçuyor...
    Steel index şu an 3.80% artıda...
    Dünde müthişti, Ereğli hızlı gelmişti ama şu satınalma işi bozdu biraz temettüden dolayı...
    Yarın yine Çelik günü olabilir ( elimde olduğundan öyle de istiyor olabilirim)...

Dostum sende kardemir var yanılmıyorsam, fikirlerini etkilemek istemem ama demirlerde bir müddet daha konsolidasyon görünüyor...

Ereğli mesela 13.50 - 14.00 aralığına doğru bir geri çekilme bekliyorum ben...

Kardemirde mal çıkışı biraz farklı ama Ereğli' de ayın 30' undan bu yana düzenli mal çıkışı var...

Bu mal çıkışının durup üstüne bir de alıma dönmesi lazım, bakalım bu demir fiyatları yükseliyor hikayesi ne zamana kadar işleyecek...

Yurtdışı demirlere gelince; Ben ABD' de Arcelor, Avrupa için de Thyssen' in fiyatlarına bakıyorum genelde...

Küresel demir rallisi tam olarak 29 kasımda başlamış; o günden bugüne Arcelor ve Thyssen her ikisi de tam tamına %100 prim üretmiş...

Bildiğin gibi Arcelor dolar, Thyssen Euro bazında fiyatlanıyor...

29 kasımdan bugüne EREGL ve KRDMD her ikisi için de Dolar/Euro bazlı baktığında birebir aynı korelasyonu göreceksin...

Hatta bizimkiler biraz abartmışlardı, o yüzden abartı kısmı traşlanıyor şu anda...

Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •