Sayfa 506/897 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Alıntı Originally Posted by gokhangs Yazıyı Oku
    Merhaba Paydaşlar

Ben bu yorumu çok mantıklı buluyor ve bu sebeple halen kağıtta bekliyorum. Kağıt ederini buldumu? Bence hayır. Fakat yıllardır oynanan oyun çok mide bulandırdı. Şahsi düşüncem patronun elinde yeteri kadar nakit MUTLU satışından dolayı var. İstedigi kadar mal toplayabildiyse bu saatten sonra kalan icinde 2-3 kat ederine kalanları almaktan cekinmeyebilir. Telegram grubunda gördüğüm kadarıyla bir çok ky kağıda girmis durumda. Yeni girenlerde bizim gibi uzun zamandır beklemiyorlar. Onlarda sabır şimdilik çok. Bu sebeple dahada aşağı çekerek toplama düşüncesine girerse daha çok mal kaybedecek ve yerine koymak uzun zaman alacaktır. Bu saatten sonrada patronun hiçbir ticareti faaliyeti olmayan bir şirket için yönetim kurulunu toplamak, ofis kirasi ödemek, eleman çalıştırmak, her bilanço döneminde bilanço hazirlatmak, arsa degerlemesi yaptırmak, spk ya her defasında bildirim yapmak vb. İşler için vakit ve para harcayacagini düşünmüyorum. (Bu parayı kağıdı istenilen fiyata çıkarmaya harcasa zaten istediğini alır). Ayni zamanda imar çıktıktan sonrada yıllardır olduğu gibi hiçbir ticari faaliyet yapmamasina da bence spk müsaade etmeyecektir (Kağıt borsaya girdiğinden beri bu mazarete sığınaraktan hiçbir şey yapmıyor). Yakın zamanda da gördüğünüz üzere burada yıllardır yatırımcı olarak bekleyen birçok arkadaş bu fiyatlarin bile aşağısından birer birer hisse ile vedalaştı. Bundan sonrada bizim gibi uzun zamandır bekleyen veya yeni giren ky daki kalan malları almak için bir miktar (patron icin fazla bir meblağ degil) fedakarlik yapmak durumundadır. Aksi halde süreç gereginden fazla uzayacak ve kendiside mağdur olacaktır. Kisisel olarak fiyatlari bir miktar daha yukarı sürmesi bendeki malları almaya yetecektir. Aksi halde nasıl bu kadar beklediysek yeni yatirimcilarimizla birlikte bekmeye de devam ederiz. Her zaman ölücü olmamak lazim. Bazen kesenin ağzını açmak da iyidir kalın sağlıcakla.

Ben kendi çapımda küçük bir yatırımcıyım. Yazdıklarım beni bağlar. Dikkate almayın.

SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın gokhangs ben ciddiye aldım yazdıklarınızı[emoji3] Hedefime çok az kaldı, getirsin oraya seve seve vereyim malını.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Barsisaanata Yazıyı Oku
    Turgg 95 lerde
    15 Ekim Perşembe öğleye doğru

Anla artık bir aslan ile karınca kavgasında kazanan olmaz.
    Vinn
    5 Ocak 2021
    Turgg 129.70

Hatırlar misiniz
    30 Mart 2020 de Turgg 29.36 idi
    Neler yazıldı çizildi. Bu hissede pozitif çekim alanında insansı insanları da gördük negatif çekim alanına giren sığ , ruhunu paraya satanları da.

Ocak haftasi borsada her daim sorunludur.
    Başka senetlerde hisseniz varsa nakite geçmek bu aralar doğru olmaz mı ?
    Bist 1,489 kayda girsin.

Kazananları tebrik ederim.Paylastikca daha da zenginleseceksiniz.Daha çok kaxsndinsa daha çok paylaş ki frekansı bozma.Bozarsan ne olur .Zorlanirsin.

3. Bu forumda şunu merak ediyorum.
    Bir dönem Forex sonra Hasan , daha sonra Muratlı ...Bir iki kelam etseler .Neredeler?
    Neler yazıldı neler çizildi.Bir an geçmişe dondum.
    Satanlara hayirli olsun.Arada gelin bir şeyler yazın.Baginizi koparmayin.Gule güle harcayın.

4. İlk yukarı hareket Baddog ile olmuş tü 46 da. gazmanbaba vardı oda sattı galiba fiyat 80 lerde idi fiyat lama burda kalmaz bence yukarı daki yoruma katılıyor um. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Barsisaanata Yazıyı Oku
    Bu forumda şunu merak ediyorum.
    Bir dönem Forex sonra Hasan , daha sonra Muratlı ...Bir iki kelam etseler .Neredeler?
    Neler yazıldı neler çizildi.Bir an geçmişe dondum.
    Satanlara hayirli olsun.Arada gelin bir şeyler yazın.Baginizi koparmayin.Gule güle harcayın.
    Tek gazmanbabanın yorumunu merak ederim.... bu aşırı fiyatlanmış şirketlerin olduğu borsa ortamında patron toplamaya kalkarsa bu hisse arsanın değerini 3 e 4 e katlar 4 haneli rakamları görebiliriz.. şu ana kadar baskıladı diye kızdığımız patrona hayır duaları ederiz.... mekanı cennet bile olur o kadar dua ile.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

6.  Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    Tek gazmanbabanın yorumunu merak ederim.... bu aşırı fiyatlanmış şirketlerin olduğu borsa ortamında patron toplamaya kalkarsa bu hisse arsanın değerini 3 e 4 e katlar 4 haneli rakamları görebiliriz.. şu ana kadar baskıladı diye kızdığımız patrona hayır duaları ederiz.... mekanı cennet bile olur o kadar dua ile.....

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bugüne kadarki hareketleri ile fazlasıyla bedduamizi aldı zaten. Bundan sonra bir hayır işlesede bol bol hayır duamızı alsa. Aslında hayırda işlemekde sayılmaz. Kisaca win win

SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Burada yıllarca bekleyen, sabır gösteren tüm paydaşların gönüllerince kazanmalarını dilerim. Borsa en çok kazandığım kağıt Turgg oldu. Hayatta bazı şeyleri elde etmeme vesile oldu. 2013 yılından beri taşıdığım, şansımın hep yaver gittiği turgg kağıdındaki oranımı %10 lara indirdim. Ben hedef fiyatlarıma ulaştım. Bu kâğıtta ilk zamanlarda yazan forex10 gibi arkadaşların yorumları ışık tuttu. Son zamanlarda olumlu yorumlarını paylaşan relax, barsisaanata ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Başka limanlara yelken açarken turgg deki son paylaşımımı yapıyorum.

8. Gazmanbaba biraz önce buralari okumus.ama neden iki kelam yazmiyorki.bir anlam veremiyorum

Sayfa 506/897 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •