Sayfa 85/1009 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Miktar ve vade nedir? Tşk.
    Vadesi dolmamış olan 500k'nın yanına ayrı bir ekleme yaparsak ne olur diye sordum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. PPK toplantısına kadar faizlerin bu seviyelere oturduğunu düşündüğümden ve toplantıdan da çok beklentim olmadığından (pas geçeceklerini düşünüyorum) bugün M+ aktif bono aldım 34 gün vade, 18,90 oran. Doğru karar vermiş miyim bekleyip görücem bakalım.

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    PPK toplantısına kadar faizlerin bu seviyelere oturduğunu düşündüğümden ve toplantıdan da çok beklentim olmadığından (pas geçeceklerini düşünüyorum) bugün M+ aktif bono aldım 34 gün vade, 18,90 oran. Doğru karar vermiş miyim bekleyip görücem bakalım.
    bunu özel oran olarak müşteri temsilcisi ile yaptıgınız görüşme sonrası mı alıyorsunuz

4.  Alıntı Originally Posted by fukara Yazıyı Oku
    bunu özel oran olarak müşteri temsilcisi ile yaptıgınız görüşme sonrası mı alıyorsunuz
    Siz bankadan hesap açınca size bir müşteri temsilcisi belirlenmiştir. İnternet şubesine girdiğinizde bile bellidir adı soyadı. Bu müşteri temsilcisinizi ( hangi şubede hesap açtıysanız ) telefonla arayarak her türlü bilgiyi alır ve işlem yaparsınız.

5.  Alıntı Originally Posted by fukara Yazıyı Oku
    Üstteki arkadaşın da belirttiği gibi müşteri temsilcisi ile görüşme halinde alınıyor bu oranlar

şube oranı sanırım

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Siz bankadan hesap açınca size bir müşteri temsilcisi belirlenmiştir. İnternet şubesine girdiğinizde bile bellidir adı soyadı. Bu müşteri temsilcisinizi ( hangi şubede hesap açtıysanız ) telefonla arayarak her türlü bilgiyi alır ve işlem yaparsınız.
    Aktif bank internet şubeme girdim ben, müşteri temsilcimize nerden bakacağımı bulamadım. Bana göre bu banka internet şubesine bu bilgileri koymamış.

8. Burgan, temdit, 33 gün, 18.50

Sayfa 85/1009 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •