Sn.polaris ben temelden pek anlamadığım için 4. çeyrek hakkında yorum yapmadım.
Ama şirketin esas faaliyet karı güzel yatırımları güzel temettü veriyor.
HBK 15 üzerinde her daim yatırım yapılabilir bu şirkete.
Sn.polaris ben temelden pek anlamadığım için 4. çeyrek hakkında yorum yapmadım.
Ama şirketin esas faaliyet karı güzel yatırımları güzel temettü veriyor.
HBK 15 üzerinde her daim yatırım yapılabilir bu şirkete.
Sayın Dandanakan sizin teknikçi olduğunuzu biliyorum.
Ben temelci ve ALKIM diyenlerden görüş istemiştim. Etkilenilmesin diye sonradan ekleyeceğimi belirtmeme rağmen istek üzerine ilk belirten oldum.
Aslında Forumların ve topiklerin amacı da bu olmalıydı.
Bilmeyen arkadaşlar bir şeyler öğrensindi maksat. Ama umduğum gibi olmadı.
Tabiki hiç kimsenin mecburiyeti yok. Herkesin tasarrufu kendine.
Bol kazançlar dilerim. Hoşçakalınız...
BİZ DEĞERİNİ ÖLÇERİZ,FİYATINA PİYASA KARAR VERİR.
BURADA YER ALAN BİLGİLER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL,TAMAMI İLE ANALİZDİR.
Merhaba Sn. Polaris,
Yıllardır forumdayım. Hisse hakkında düşüncelerimi ısrarla anlatmaya kalkışınca bazı sorunlarla karşılaşıyorum. Onun için sınırlı sorumlu yorum yapmaya çalışıyorum. İnsanlarla geçinebilmek oldukça zor bir şey. İyiyi kendilerinden, kötüyü karşılarından biliyorlar. Bir başka konu da gerçekten şirketlerin performanslarını bilip, tutturabilmek mümkün de görünmüyor. Bize düşen geçmiş verileri analiz etmek, hisseyi ortaya çıkarmak ve paylaşmak, gelecek için ise bir rakam vermekten kaçınmak, bu şekilde düşünüyorum. Çünkü yukarıda bahsettiğim gibi eğer tahminlerimizi tutturamazsak işler değişiyor, acımasızca yüklenmeler beraberinde geliyor.
Aklınıza başka türlü şeyler gelmesin lütfen. Paylaşmayı sevmesek burada olmazdık, böyle olduğumuzu da buradaki birkaç arkadaşım bilir. Olaya böyle bakmak lazım. Gelin burada sizinle beraber sohbet havasında birlikteliğimizi devam ettirelim.
Selamlar, Saygılar,
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
BİZ DEĞERİNİ ÖLÇERİZ,FİYATINA PİYASA KARAR VERİR.
BURADA YER ALAN BİLGİLER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL,TAMAMI İLE ANALİZDİR.
Pardon, Haklısınız, O arada Güme gitti, kusura bakmayın.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Geçmişte yarım kalmış bir durum söz konusu olmuş. Kaldığım yerden devam edeceğim. Önceki yarım kalan kısmı bulayım, üzerine devam edeyim.
1- Alkim'in Net Borcu: +182 Milyon TL
Sn. Dandakan dün dedi ki Afyon yerine Çimsa değerlendirilebilir. Evet doğru bir öngörü. Ama Çimsa 1.400 Milyon TL Net borca sahip. Alkim ise +182 Milyon TL Net alacak var.
Yer İmleri