Sayfa 680/1001 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Diyorum ya ABD'li ler bile sizin kadar büyütmüyor

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dalağını sökecem ÖKÜZÜN dalağını!!!!!!!...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by NOEL BABA Yazıyı Oku
    Bizde 2013 gezi parkı ve 15 temmuz gecesi denediler başarılı olamadılar.
    Dipten daha büyük dalga gelirse Allah korusun belki olabilir,olursa kötü olur.
    Kimse cesaret edemez bundan sonra ....hele halkımız birini sevdiler mi canlarını ortaya koyarlar....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

bıden yardıra yardıra geldi,heryeri kazandı,trump yok oldu,iyi güzelde bu bıden 3-5 gün önce rumlara sizinle çalışmak için sabırsızlanıyorum diyen adam,bu adam türk düşmanı ve temsilciler meclisi falan hepsini kazandı,bizim için olumlu bir durum degil

amirakadan kaçan para sağlam liman BİST e gelir....yarın ve sonrası rekorlara devam eder... gibime geliyor...

5. NBC news de sunucu TR gibi diktatörlükle yönetilen bir ülke bile endişelerini belirtti , bu kabul edilemez türünden bir cümle sarfetmiş..

6. Biden koltuğa oturduğu gün bisttin fişini çekeriz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    amirakadan kaçan para sağlam liman BİST e gelir....yarın ve sonrası rekorlara devam eder... gibime geliyor...
    bu sene TL rekor değer kazanır...6 liranın altı bile görülür...

8. ABD Başkenti eyalet olmayan özel bir bölge, muhtemelen memur ve memur emeklisi yeri. Orada olaylar böyleyse Florida, Texas daha da karışık olabilir kontrol altına alınmazsa.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 680/1001 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •