Originally Posted by
younginvestor
ODV içindeki yabancı ETF'lerin coşmasıyla doların değer kaybına rağmen yüzde 1.09 artmış, güzel gidiyor bence. Altın fonu da vardı içinde en son yüzde 15 civarında, onun etkisi pek hissedilmemiş sanırım; fon sepeti olmanın bir avantajı da bu. "Diversified portfolio" denilen duruma kolayca erişim sağlıyor ama bizdekiler iyi yönetilmiyor hellistheothers'ın dediği gibi, eldeki ile idare ediyoruz.
GBC ve KUB için ben de kademeli alımlar yapıyorum, dövizin düşüşüne rağmen iyi ayakta kaldılar.
Selamlar, odv'nin yönetim ücreti artıyor 8 ocak itibarı ile , bilginiz olsun.
bu arada 3 yıllık performansını usdtry ile karşılaştırmanızı , bir göz atmanızı öneririm.
Bu arada ben de gbc ve kub taşıyorum. Yabancı hisse fonu başarılı neredeyse yok bence gbc dışında ama en azından bu arada keşke döviz ünvanlı değişkenler artsa kub benzeri içinde hem yabancı hisse hem dövizli enstrüman tutan. Ama o kategoride tek fon maalesef.
bol kazançlar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri