Sayfa 315/718 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Aylık TL...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2. usd aylık kısa ve uzun...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. ORT.lar bakımından görünüm...

4. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. Sayın ilim,emeklerin için teşekkürler..Grafikleri tam olarak analiz edemiyor olanlar için birazda açıklayıcı yorum katsanız çok çok makbule geçer yaptığınız hayırlı işe ek hizmet katmış olursunuz...Şahsen ben grafik okumasından anlamıyorum desem yalan konuşmamış olurum.. Teşekkür ederim..

6.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Sayın ilim,emeklerin için teşekkürler..Grafikleri tam olarak analiz edemiyor olanlar için birazda açıklayıcı yorum katsanız çok çok makbule geçer yaptığınız hayırlı işe ek hizmet katmış olursunuz...Şahsen ben grafik okumasından anlamıyorum desem yalan konuşmamış olurum.. Teşekkür ederim..
    üstad grafikteki çizgiler destek ve dirençler açık oysa..açıklanacak bir şey yok şuan için...

7. endeks usd görünüm...direncine gelmiş...bakalım aşacakmı dinlenecekmi...grafik haftalık usd..

8. yani 1.12 1.08 1.02 92 88 82 destek .... dirençler 1.18 1.22 ara direnç 1.26 1.32 ara direnç 1.36 1.46 1.52 1.58 her yeri direnç dolu fakat bu algoritma bütün hisselerde hemen hemen aynı ihlas tahtacısından para kazanmak demek domuzdan kıl koparmak gibi bişey
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

Sayfa 315/718 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •