Sayfa 414/639 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. nasdaq dow Jones da işlem gören hisseleri görüyoruz adam 100 dolara 1 hisse veriyor bizde nedense bu finansal piyasalar kim kimi düdüklerse mantığın da olduğundan hisselere guven yok yatırımcı da sürekli panik havasında en ufak negatif haberle satışa geçiyor arkadaş adam olalım şirket bize biz ortağı olduğumuz şirketlere guvenelim kötü niyetlilerde spk tarafindan tespit edilince anasından emdiği süt burnundan getirilsin bak bir daha habersiz iş çevriliyor mu.

2. 1.5 yılda 100 bin zararımı kim karşılayacak...

3.  Alıntı Originally Posted by ALPTUĞ Yazıyı Oku
    1.5 yılda 100 bin zararımı kim karşılayacak...

Hocam burada aylarca bekleyip zararda olmayan var mı???

Hepimizin kendine göre ciddi zararları var. Şu an okunan ezan şahidim olsun buradan 2 lira ve üzerinde satsam ancak zararımı telafi eder. 2 liradan satarsam beklediğime değdi buradaki lotlari satmamak için verdiğim maddi manevi mücadeleye değdi diyebilirim. Peki 2 liraya satabilir miyim? Imkansiza yakın belki bir bu kadar daha beklemeye devam edersem ancak. O kadar süre burada bekleyebilecek kaç kişi var ki?
    Her türlü bu hissede zarardayız. Kaçan fırsat maliyetleri buradaki paraya dokunmamak için girilen mücadele bir de psikolojik durumumuz.

Kendi tercihimizdi ve şu ana kadar kaybettik bundan sonrası Allah kerim bir bakarsın haftaya cuma 1 lirayı geçer yine bir bakmışsın 3 ay geçmiş yine 35 kuruş ne desek boş.

Normalde zaten hissenin genel kurul kararı sonrası bile en azından 60 kuruş görmesi gerekiyordu. Dün yapılan açıklama ile tahsilâtlar yapılmış yarın genel kurul var ama hiçbirimiz şimdi oldu artık kısa sürede tavan tavan gidecek diyemiyoruz sütten ağzımız yandı bir kere.

Sabaha ya nasip diyelim inşallah bayrama kadar bize bayram sevinci yaşatırlar fazlasıyla hakettik ...

4.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Murat hocam yorumunuzu merak ediyoruz.
    Arkadaşlar kusura bakmayın yazışmaları gördüm lakin yazmak icin yeni fırsat buluyorum...

İlişkili alacak benim icin sorun değil o alacak kredi geri odemeleri geldikçe ihtiyaç oldukça nasıl verildi ise öyle alınıp iliskili alacak ve banka borçları eşzamanlı senkronize bir sekilde notrlenecektir...

Burada beklediğimiz faiz isletmemelerine karşın mutlaka panzehir olarak birşey yapacaklar. Mesela gyo işi icin bir adi ortaklık kurulur bedelsiz olarak atıyorum %20 pay verilir proje bitince paraya dönüşür muhasebesel olarak ise faiz tahakkuk ettirilip kar yazılır karşılığında ortaklık gösterilerek mevcut ilişkili alacak tutari ayni kalır ama ozsermayede artış olur ve akıllıca bir adim olur genel kuruldan bunun sinyali çıkabilir... Gyo dan gelecek kazanca AKPAZ i dahil etmeleri lazim gizli / örtülü tahsisli artırım gibi olur.

Yada genel kurulda ödeme takvimi ipotek vs açıklanır... Sonrasında bu veya benzer bir islemi eşzamanlı olarak sermaye azaltimi ve tahsisli ayni artırım yapabilirler... Her ikiside çok olumlu olur...

Diğer dikkat edip bekleyeceğimiz ise firmanin ayağa kalkıp ciro artışı ve kar yazmasi lazim... Bunu yeni is anlaması yapmadan bile çözerler doruk un satın almasini AKPAZ üzerinden yapsalar bir miktar kar biraksalar yeterli olur...(daha öncede yaizmistim mevcut bilanço gerçeği gostermiyor nasıl makyajlı bilanço var ise bu bilanço tam tersine katledilmiş durumda firmalar grup tek cep hep zarar kısmı kaydı olarak akpaz da kalmış) belkide tekrar dan dardanel le veya benzeri isler alarak ta yaparlar kim bilir...

Özetle yaklaşık iki yıllık film şeridini tekrardan tersine izlemeye başladık geçtiğimiz 60-90 gündür... Önemli olan ayni hizdami yoksa hızlandırılmış olarakmi izleyeceğiz...

Genel kuruldan sinirli pozitif ten daha yuksek iyimserlikte olumlu sonuçlar sonrasındaki 3-6 ayda da tescil edici gelişmeler bekliyorum... Kuvvetle muhtemel Artik yokuş bitti cuma günüde dustugumuz çukurdan çıkıp düzlük ve belki yokusasagi devam edeceğiz artik... Bunlar benim goruslerim ve tahminlerim kimseyi etkilemek istemem yatırım tavsiyesi de değildir... Kimse ye al yada sat demem...

5. Bunlar var ya bu haberi bile hiç edecekler bakın görün bnden söylemesi inşallah yanilirim ytd

6. Murat hocam sağolasın saygılar inşallah hayır olur

7. eyvallah muratz hoca güzel analiz etmişin.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kusura bakmayın yazışmaları gördüm lakin yazmak icin yeni fırsat buluyorum...

İlişkili alacak benim icin sorun değil o alacak kredi geri odemeleri geldikçe ihtiyaç oldukça nasıl verildi ise öyle alınıp iliskili alacak ve banka borçları eşzamanlı senkronize bir sekilde notrlenecektir...

Burada beklediğimiz faiz isletmemelerine karşın mutlaka panzehir olarak birşey yapacaklar. Mesela gyo işi icin bir adi ortaklık kurulur bedelsiz olarak atıyorum %20 pay verilir proje bitince paraya dönüşür muhasebesel olarak ise faiz tahakkuk ettirilip kar yazılır karşılığında ortaklık gösterilerek mevcut ilişkili alacak tutari ayni kalır ama ozsermayede artış olur ve akıllıca bir adim olur genel kuruldan bunun sinyali çıkabilir... Gyo dan gelecek kazanca AKPAZ i dahil etmeleri lazim gizli / örtülü tahsisli artırım gibi olur.

Yada genel kurulda ödeme takvimi ipotek vs açıklanır... Sonrasında bu veya benzer bir islemi eşzamanlı olarak sermaye azaltimi ve tahsisli ayni artırım yapabilirler... Her ikiside çok olumlu olur...

Diğer dikkat edip bekleyeceğimiz ise firmanin ayağa kalkıp ciro artışı ve kar yazmasi lazim... Bunu yeni is anlaması yapmadan bile çözerler doruk un satın almasini AKPAZ üzerinden yapsalar bir miktar kar biraksalar yeterli olur...(daha öncede yaizmistim mevcut bilanço gerçeği gostermiyor nasıl makyajlı bilanço var ise bu bilanço tam tersine katledilmiş durumda firmalar grup tek cep hep zarar kısmı kaydı olarak akpaz da kalmış) belkide tekrar dan dardanel le veya benzeri isler alarak ta yaparlar kim bilir...

Özetle yaklaşık iki yıllık film şeridini tekrardan tersine izlemeye başladık geçtiğimiz 60-90 gündür... Önemli olan ayni hizdami yoksa hızlandırılmış olarakmi izleyeceğiz...

Genel kuruldan sinirli pozitif ten daha yuksek iyimserlikte olumlu sonuçlar sonrasındaki 3-6 ayda da tescil edici gelişmeler bekliyorum... Kuvvetle muhtemel Artik yokuş bitti cuma günüde dustugumuz çukurdan çıkıp düzlük ve belki yokusasagi devam edeceğiz artik... Bunlar benim goruslerim ve tahminlerim kimseyi etkilemek istemem yatırım tavsiyesi de değildir... Kimse ye al yada sat demem...
    gyo için oranı az vermişsin onu %100 yapalım ancak çıkartır ama bu alacak için yine çözüm olmaz o ayrı mesele

Sayfa 414/639 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •