Aselsan haftalık pivot direnci 18.87 üzerinde.
19.28 aylık pivot direnci var.
Aselsan haftalık pivot direnci 18.87 üzerinde.
19.28 aylık pivot direnci var.
Selamlar arkadaşlar,
Ben temelden hiç anlamam. PD dd o derece yani. Ama teknik olarak kendi pencerem farklı biraz. Trend de çizerim bazı indikatorler de kullanırım. Her hisseye yüklü girilmez diye düşünüyorum.
Benim için hangi hisse olursa olsun mutlaka stop belirleyerek hisseyi almak bu yüzden hisse kalınlığına göre işlem yapmak mantıklı geliyor bana.
Tolga beyin listeleri gerçekten beğeniyorum ve büyük saygı duyuyorum yaptığı emeğe.
Benim açımdan icbct ve yggyo güzel olacak elbet stoplu işlem açılır. Bence yggyo 1220, icbct 643 stoptur. Kesin stop bunlar yakın stoplu işlem de açılabilir ama bunların altı sıkıntılı görünüyor.
Alkım yaptığı yatırımları falan oldukça iyi bir hisse.
Halkb bence dava sonuçlanmadan poz açmak sıkıntılı. Ama artık bu işin sonu yaklaşıyor. PC olsa grafik de atardım lakin şu an yanımda yok ne yazık ki,
Endeks beni tedirgin ediyor, eğer sabır zaman varsa bir düzeltme sonrası poz açmak mantıklı olabilir. 136x rakamlara kadar düzeltme gelebilir diye düşünüyorum. Belki de gelmez bilemeyiz.
Benim düşüncelerim böyle.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Canel Bey merhaba;
İnanın Temel Analiz’den ben de zerre kadar anlamıyorum, hangisi ucuz hangisi pahalı bilemem. Grafik çizmeyi de çok ama çok az biliyorum. Hissenin sığ oluşu ile ilgili yüklü girilmeyeceği konusuna da katılıyorum. Stop Loss ise hiç beceremediğim bir konu.
HALKB konusunda ise size katılmıyorum. Teknik verileri uygun olduğu zaman HALKB’da pozisyon açılması taraftarıyım.
HALKB ve ENDEKS konusunda duygularınıza yenildiğinizi düşünüyorum. HALKB da ENDEKS de inanılmaz yerlere gelebilir ve biz sadece arkasından bakabiliriz.
İşte ENDEKS gidiyor dediğiniz anda da düzeltme o zaman gelir. Benim düşüncelerim de bu şekilde.
Saygılarımla…
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Görüşlerinize saygım sonsuz Tolga bey,
Sonuçta piyasa yapıcı biz değiliz. İzleyelim görelim. Ben yükseliş isterim lakin benim göstergeler artık doyuma yakınız diyor. Henüz sat sinyali yok. Neyse, fikir özgürlüğü önemli.
Saygılar...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri